بخش اول: سیستم های انتقال قدرت هیدرواستاتیک مداربسته (Close Loop Hydrostatic Transmissions)
بخش دوم: سیستم های انتقال قدرت هیدرواستاتیک مداربسته
بخش سوم: روش های کنترلی در سیستمهای انتقال قدرت مداربسته هیدرواستاتیک
مدار فوق در بیشتر کاربردها مورد استفاده قرار می گیرد. در برخی از سیستم های هیدرولیکی بجای استفاده از هیدروموتور دبی ثابت می توان از هیدروموتور دبی متغیر (Variable Displacement Motor) نظیر A6VM A6VE از شرکت رکسروث استفاده کرد. در اینگونه کاربردها در حالتی که پمپ در حداکثر دبی خود را به گردش در می آورد، سرعت خروجی هیدروموتور می توان در یک بازه متغیر باشد. در این حالت با تغییر در سرعت هیدروموتور یک فرآیند توان ثابت (Constant HP Operation) را خواهیم داشت. همچنین با افزایش دبی پمپ، دبی هیدروموتور کاهش می یابد. در سیستم های توان کنترل با افزایش سرعت و دبی، گشتاور به همان نسبت کاهش می یابد. روش دیگر برای تغییر سرعت، تغییر سرعت الکتروموتور و یا موتور دیزل است. در این روش که به ندرت مورد استفاده قرار می گیرد، یک پمپ دبی ثابت به یک موتور الکتریکی ویا دیزل کوپل می شود.
انتخاب روغن هیدرولیک تایید شده توسط تولید کننده معتبر بسیار اهمیت دارد. روغن هیدرولیک برای این سیستم ها بسیار مشابه روغن اتوماتیک برای وسایل نقلیه موتوری است. نکته ای که بسیار اهمیت دارد دمای روغن است که بایستی از دمای 70 °C فراتر نرود. خصوصا در سیستم های موبایل یا متحرک تا میزانی که امکان دارد بایستی دمای روغن را پایین نگه داشت ولی هنگامی که بر اثر دمای بالا خواص آن تحت تاثیر قرار گرفت بایستی آن را تعویض نمود. اصولا روغن مناسب در کاتالوگ های شرکت های سازنده بر اساس غلظت(oil viscosity) آن و خواص بیان می شود، نمونه ای از آن را استخراجی از کاتالوگ شرکت رکسروث در زیر مشاهده می نمایید.
به علت حساسیت و دقت بالای پمپ و هیدروموتور پیستونی مورد استفاده در سیستم های انتقال قدرت هیدرواستاتیک، وجود حتی یک کثیفی میکروسکوپی در روغن موجب آسیب شدید به ادوات خواهد شد. روغن ورودی به سیستم مدار بسته بایستی از یک میکروفیلتر با مش کمتر از 10 میکرون عبور کرده باشد(آیتم 8). مش فیلتر(filter mesh) ورودی پمپ شارژ (آیتم 7) بایستی 74 میکرون یا کمتر باشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر راجع به
همین حالا با ما تماس بگیرید
دفتر اصفهان: ۰۳۱۳۲۳۶۸۰۸۳
دفتر تهران۰۲۱۸۸۸۵۳۶۲۰