اگر پیش از خرید اینورتر سوالات زیادی راجع به آنها در ذهن دارید از قبیل ترمینال های ورودی و خروجی اینورتر ها و به دنبال مرجعی برای پاسخگویی هستید؛ کارشناسان و مشاوران فنی گروه پینیون آمادگی ارائه مشاوره های لازم و پاسخگویی به سوالات شما در این زمینه را دارند. این گروه فنی از سالها قبل فعالیت خود را در زمینه تجهیزات و قطعات الکتریکی آغاز کرده است و ارائه مشاوره و پشتیبانی از مزایای خرید تجهیزات از این سایت است.
اینورترها مبدل های الکتریکی هستند که در واقع مسئولیت تبدیل ولتاژ DC به ولتاژ AC را به عهده دارند. به دلیل عدم وجود قطعه متحرک در اینورتر از ان تجهیز در وسایل مختلفی چون پمپ، پنل خورشیدی، کامپیوتر و .. استفاده می شود. شناخت اجزای اینورتر برای بکارگیری و استفاده صحیح از آنها در موتورهای الکتریکی ضروری است. ترمینال های خروجی ورودی در اینورتر یکی از این اجزای اصلی این وسیله به شمار رفته که برای تنظیم دور موتورهای الکتریکی به کار برده میشوند. به دلیل اهمیت بالای این ترمینال ها در ادامه به معرفی و بررسی نقش و دلایل اهمیت آنها به صورت مختصر پرداخته ایم.
اینورترها در کاهش مصرف انرژی در موتورهای الکتریکی و کنترل دور آن ها نقش اساسی دارند. یکی از اجزای اصلی هر اینورتر ترمینال های ورودی و خروجی است که هم هنگام نصب و هم برای تنظیم و راه اندازی موتورهای الکتریکی باید بدان توجه کرد.
ترمینال ها در اغلب اینورترها به دو دسته تقسیم می شوند: ترمینال های قدرت و ترمینال های کنترلی. در واقع شناسایی ترمینال های اینورتر و نوع هر کدام از آنها، از لحاظ ورودی یا خروجی بودن و البته مدل هر یک یعنی آنالوگ یا دیجیتال بودن مهمترین و اصلی ترین مرحله برای تنظیم اینورتر محسوب می گردد. اینورتر به کمک همین ترمینال ها فرکانس را گرفته و عملیات مدنظر را انجام خواهد داد. در یک کلام، ترمینال های خروجی ورودی در اینورتر نقش عمده و اساسی در انتقال فرکانس و دیتا برای عملیاتی کردن دستورات توسط اینورتر را برعهده دارند.
معمولاً تمامی اینورترهایی که برای کنترل دور الکتروموتورها در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرند، همگی دارای دو ترمینال هستند؛ که عبارتند از:
ترمینال های قدرت از ولتاژ و جریان بالایی برخوردار هستند. نقش اصلی آنها انتقال توان از شبکه به اینورتر و از اینورتر به موتور است. قطر و حجم این ترمینال ها به دلیل جریان بسیار زیادی که از آنها عبور میکند، بسیار زیاد است.ترمینال های کنترلی برعکس ترمینالهای قدرت سطح ولتاژ بسیار پایینی دارند. نقش اصلی آنها انتقال سیگنال های کنترلی است به همین جهت از نظر ظاهر هم بسیار ظریف تر هم هستند. با توجه به این تقسیم بندی، درک تفاوت ترمینال های خروجی ورودی در اینورتر، کاملاً ساده و بدیهی به نظر می رسد.
جمع بندی
از آنجایی که اینورترها نقش اساسی در تجهیزات و صنایع گوناگون داشته و برای کاهش دور موتور، صرفه جویی در انرژی و .. از اهمیت بالایی برخوردار هستند، شناخت درست، نصب و تنظیم دقیق به کارایی بهتر و دقیق تر آنها می انجامد. در نتیجه شناخت اجزایی مانند ترمینال های ورودی و خروجی در اینورتر و مختصات آنها ضروری است.
اگر پیش از خرید اینورتر سوالات زیادی راجع به آنها در ذهن دارید و به دنبال مرجعی برای پاسخگویی هستید؛ کارشناسان و مشاوران فنی گروه بازرگانی و فنی و مهندسی پینیون آمادگی ارائه مشاوره های لازم و پاسخگویی به سوالات شما در این زمینه را دارند. این گروه فنی از سالها قبل فعالیت خود را در زمینه تجهیزات و قطعات الکتریکی آغاز کرده است و ارائه مشاوره و پشتیبانی از مزایای خرید تجهیزات از این سایت است.
برای هر چه بهتر شدن پینیون در ارائه خدمات و اطلاعات لطفا دیدگاه و امتیاز خود را وارد کنید.