دفتر تهران : ۰۲۱۹۱۰۹۰۰۸۳ دفتر اصفهان : ۰۳۱۳۲۳۶۸۰۸۳
Info@Pinion.ir
دفتر تهران : ۰۲۱۹۱۰۹۰۰۸۳ دفتر اصفهان : ۰۳۱۳۲۳۶۸۰۸۳
Info@Pinion.ir
خرید مطمئن
گواهی اصالت کالا
انتخاب صحیح
قیمت رقابتی کالا
مشاوره مهندسی
کارشناسان مجرب

فیدر ارتعاشی

پینیون > قطعات صنعتی > مکانیک > فیدر ارتعاشی
فیدر خطی ارتعاشی سرپوشیده

فیدر ارتعاشی (Vibratory Feeder)

فیدر ارتعاشی در کشورهای مختلف با نام های متفاوتی شناخته میشود. به عنوان مثال: vibrating feeder، vibrating conveyor، vibrating transporter، vibrating charger و دیگر تعابیر مشابه. یک فیدر ارتعاشی دستگاهی است که برای حمل و رساندن یکنواخت مواد به یک دستگاه دیگر استفاده میشود. مهمترین محل استفاده از فیدرهای ارتعاشی جایی است که مواد از مرحله قبلی بصورت دسته دسته و یکباره وارد میشوند اما در ادامه نیاز است که انتقال این مواد به صورت تدریجی و یکنواخت صورت بگیرد. فیدرها قدیمی ترین و در عین حال رایج ترین قسمت کارخانه ها و صنایع مختلف از قبیل داروسازی، خودروسازی، الکترونیک، صنایع غذایی، بسته بندی، فلزکاری، شیشه، ریخته گری، فولاد، عمران، بازیافت، تولید کاغذ، پلاستیک و بسیاری از صنایع دیگر میباشد.

تفاوت در کاربرد فیدرهای ارتعاشی باعث وجود تفاوت هایی در ظاهر این فیدرها نیز شده است. به عنوان مثال بعضی از فیدرها برای جلوگیری از آلودگی محیط یا مواد مورد حمل لازم است که سرپوشیده باشند. استفاده از این دستگاه ساده اما پر کاربرد باعث کاهش خطا، کاهش اتلاف توان، افزایش بهره وری، افزایش سرعت و ایجاد یکنواختی در فرآیندهای صنعتی میگردد.

فیدر خطی ارتعاشی (Vibratory Line Feeder)

فیدر خطی ارتعاشی از دو فاکتور «لرزش» و «گرانش» برای به حرکت درآوردن مواد استفاده میکند. لرزش برای حرکت کردن مواد و گرانش برای تعیین جهت این حرکت استفاده میشود. جهت حرکت میتواند فقط رو به پایین و یا همزمان رو به پایین و طرفین باشد. مکانیزم لرزش در این فیدرها غالبا توسط غلتک با چگالی نامتقارن (همانند مکانیزم ویبره در تلفن های همراه) صورت میپذیرد. این فیدرها عمدتا برای انتقال تعداد بسیار زیاد از اجسام کوچک بکار میرود.

فیدرهایی که قابلیت توزین دارند علاوه براینکه نرخ جریان عبوری مواد را اندازه گیری میکنند، میتوانند با تغییر میزان لرزش نیز این نرخ را کنترل و تنظیم کنند.در هنگام سفارش یک فیدر خطی ارتعاشی با پارامترهای مختلفی مواجه هستیم که در ادامه به ذکر اهم آنها میپردازیم:

نوع متریال قابل حمل

برای تعیین نوع سینی از لحاظ شکل و جنس و اندازه، نیاز است که نوع موادی که میخواهیم حمل شود را مشخص کنیم.

بیشترین سایز فید

که میباست با بیشترین سایز مواد قابل حمل و دهانه دستگاههای قبلی و بعدی مطابقت داشته باشد.

ظرفیت (تن در ساعت)

به بیشترین مجموع وزن مواد حمل شده توسط دستگاه در یک ساعت گفته میشود. این ظرفیت میتواند از کمتر از 1 TPH تا حدود 1000 TPH متفاوت باشد.

سرعت (دور در دقیقه)

که بیشترین سرعت لرزش را نشان میدهد. هرچه فرکانس لرزش بیشتر باشد، سرعت حرکت مواد نیز بیشتر خواهد شد.

توان موتور

به میزان توان مصرفی و قابلیت موجود در تجهیزات تامین توان الکتریکی بستگی دارد.

فیدر خطی ارتعاشی

فیدر گریزلی ارتعاشی (Vibratory Grizzly Feeder)

این گونه از فیدرها همانند فیدرهای خطی هستند با این تفاوت که بجای صفحات یکپارچه در آنها از صفحات گریزلی استفاده شده تا عملیات فید و غربال به صورت همزمان انجام شود که این نیز باعث کاهش هزینه خط تولید میگردد. از این نوع فیدرها بیشتر در معادن، سنگ شکنی و صنایع بازیافت که نیاز است قطعات بزرگ تکه تکه شوند بکار میرود.

فیدر گریزلی ارتعاشی

فیدر ارتعاشی کاسه ای (Vibratory Bowl Feeder)

این نوع از فیدرها که با نام فیدرهای دوار نیز شناخته میشوند، اغلب برای فید کردن قطعات کوچک در فرآیند اسمبل در یک خط تولید بکار میروند؛ مخصوصا زمانی که نیاز است قطعات یکی پس از دیگری و حتی از جهت مشخص وارد قسمت بعدی خط تولید شوند. البته تعیین جهت با توجه به شکل قطعه و عدم تقارن چگالی آن میباشد و در واقع این فیدرها به تنهایی در تعیین جهت قطعات بر اساس پارامترهایی مثل رنگ، ناتوان هستند که در این شرایط از راه حل های مکمل نظیر پردازش تصویر کمک گرفته میشود. بطور متداول از نازل های پر فشار باد و یا مکانیزهای مکانیکی نیز برای حذف قطعات معیوب و یا در جهت ناصحیح، در مسیر خروجی این فیدرها استفاده میشود. لبه های هدایت کننده قطعات و نیز شیب بکار رفته در این نوع از فیدرها بصورت کاملا تخصصی و با توجه به شکل قطعه مورد نظر طراحی میشود.

انواع فیدر ارتعاشی

این فیدرها از یک باکس کنترل دقیق شدت لرزش (در صورت لزوم)، یک لرزاننده و یک کاسه بر بالای آن تشکیل شده است. مکانیزم لرزاننده میتواند شامل یک پیزوالکتریک یا الکترومگنت و یا سیستم نیوماتیکی باشد. در مکانیزم الکترومگنت، از یک کویل با فرکانس 50 یا 100 هرتز به همراه چند صفحه فنری برای حرکت پیچشی رو به بالا استفاده میشود. از لحاظ شکل ظاهر، این نوع از فیدرها در انواع مختلف کاسه استوانه ای (یا دیواره عمودی)، کاسه مخروطی (یا وُک)، کاسه پله ای (یا آبشاری) ساخته میشوند.

 

یک دیدگاه بگذارید

فروش انواع بلبرینگ

لینیر موشن ها

فروش انواع زنجیر صنعتی

انواع تسمه

روانکارهای صنعتی