Info@Pinion.ir
Info@Pinion.ir
خرید مطمئن
گواهی اصالت کالا
انتخاب صحیح
قیمت رقابتی کالا
مشاوره مهندسی
کارشناسان مجرب

اسپیندل موتور چیست

پینیون > تجهیزات صنعتی > اسپیندل موتور > اسپیندل موتور چیست

گروه فنی مهندسی و بازرگانی پینیون

پینیون دارای دو شعبه در دو شهر بزرگ و صنعتی اصفهان و تهران آماده خدمت رسانی به صنعتگران کشور می باشد.

برای استعلام قیمت یا خرید اسپیندل موتور با ما تماس بگیرید.

انواع اسپیندل موتور (Electric Spindle Motor)

انواع مختلف اسپندل موتور ها (عموما در دستگاه های CNC) در این مقاله معرفی می شود. به طور کلی اسپیندل موتور ها (الکترو اسپیندل ) به دو دسته اسپیندل موتورهای ماشین کاری دقیق  و اسپیندل موتورهای ماشینکاری توان بالا طبقه بندی می شود.

 

1-اسپیندل موتورهای ماشین کاری دقیق (Precision machined spindle)

عموما این اسپندل موتورها دارای توان کاری پایین تر از 250 وات است. همچنین موتور اسپیندل های ماشین کاری دقیق پرسرعت دارای فرکانس الکتریکی متغیر هستند. این گونه از موتورها بیشتر به منظور عملیات ماشینکاری روی متریال های ظریف مانند آب بندها، پلاک های شماره زنی، قطعات کادویی و … کاربرد دارد. از مزایای این گونه از اسپیندل موتورها سرعت چرخش بالا، دقت بالا و نویز صوتی پایین است.

precision-machined-spindle

2-اسپیندل موتورهای ماشینکاری توان بالا (High power cutting spindle)

به طور عمده این نوع از اسپیندل موتورها به منظور براده برداری از مواد ضخیم و با استحکام بالا بخصوص به منظور ماشینکاری 2 بعدی و 3 بعدی کاربرد دارد. برتری این موتورها بر اسپیندل موتورهای ظریف در  قدرت بالای براده برداری آن است. به طور عمده این نوع از اسپیندل موتورها به دو دسته موتورهای AC جاروبک دار (Brush AC motor) و موتورهای بدون جاروبک (Brushless AC motor) دسته بندی می شود.

high-power-cutting-spindle

 

مقایسه موتورهای بدون جاروبک یا براشلس و موتور اسپیندل های جاروبک دار یا ذغالی

موتوراسپیندل های براشلس توانایی دوران از 700 تا 60000 و در نمونه های خاص تا 250000 دور بر دقیقه داراست در حالی که موتورهای براش یا ذغالی حداکثر سرعتی معادل 24000 دور بر دقیقه دارند.  از دیگر برتری های موتور اسپیندل های بدون جاروبک می توان به موارد زیر اشاره کرد

  1. دقت بالاتر
  2. نویز و استهلاک کمتر
  3. عمر بیشتر و عدم سوختن، زمانی که موتور براشلس به طور ناگهانی قفل کند، در صورت قفل موتورهای جاروبک دار ذغال آن دچار سوختگی می شود و دیگر قابل استفاده نیست.
  4. عمر موتورهای بدون جاروبک بسیار بالاست به علت استفاده از فن آوری تغییر فرکانس (AC frequency conversion technology) عموما عمر این موتورها بالاست و تنها با تعویض بیرینگ های آن می توان به صورت طولانی از آنها استفاده نمود، این در حالی است که موتورهای جاروبک دار عمری در حدود 300 ساعت (وابسته به کاربرد و نوع) و پس از مدتی ذغال های آن را بایتی تعویض نمود.
  5. عموما موتورهای براشلس از سوی تولید کنندگان دارای گارانتی تعویض هستند در حالی که عموما چنین گارانتی برای موتورهای براش وجود ندارد.

یک دیدگاه بگذارید