دفتر تهران : ۰۲۱۹۱۰۹۰۰۸۳ دفتر اصفهان : ۰۳۱۳۲۳۶۸۰۸۳
Info@Pinion.ir
دفتر تهران : ۰۲۱۹۱۰۹۰۰۸۳ دفتر اصفهان : ۰۳۱۳۲۳۶۸۰۸۳
Info@Pinion.ir
خرید مطمئن
گواهی اصالت کالا
انتخاب صحیح
قیمت رقابتی کالا
مشاوره مهندسی
کارشناسان مجرب
دیتالاگر

گروه فنی مهندسی و بازرگانی پینیون

سفارش دیتالاگر

گروه فنی مهندسی پینیون با ثبت و ساخت دیتالاگر ( دیتالاگر ایرانی )  به عنوان یکی از محصولات شرکت آماده قبول سفارشات می باشد.

برای خرید و یا استعلام قیمت با ما تماس بگیرید.

دیتالاگر چیست

دیتالاگر یک دستگاه جمع و جور که غالبا مجهز به باتری و یک ریز پردازنده داخلی، ذخیره ساز داده ها و یک یا چند سنسور یا پورت های سنسور است. دیتالاگر ها می تواند در محیط های مختلف برای اندازه گیری ها در فواصل زمانی تعیین شده تا چند سال در یک زمان بدون نظارت، مستقر شوند.

برخی از این دستگاه ها دارای نمایشگر بوده و می توان داده های ذخیره شده را در آنها مشاهده کرد. برخی از دیتالاگرها دارای مموری کارد کوچکی هستند که در حین پروسه تست اطلاعات بر روی آنها ذخیره می شود و سپس اطلاعات ذخیره شده بر روی کامپیوتر قابل مشاهده و پردازش هستند اما معمولا از طریق یو اس بی به کامپیوتر وصل میشوند و به وسیله نرم افزار مربوطه دیتالاگر اطلاعات قابل مشاهده و دسترسی هستند.

این دستگاه ها به صورت دیتالاگر چند کاناله و دیتالاگر تک کاناله قابل ارائه به مشتری می باشد.


یکی از تولیدات خاص گروه فنی مهندسی پینیون ساخت دیتالاگر (دیتالاگر ایرانی) های دوار می باشد که برای صنایع هوایی و پره های دوار مورد استفاده قرار میگیرد.


دیتالاگر دوار

یکی از طراحی های گروه پینیون ساخت دیتالاگر ( دیتالاگر ایرانی ) دواراست که برای ثبت و اندازه گیری پارامترهای موردنیاز کاربر در موتورها استفاده می شود. این تجهیز با باتری کار میکند و اطلاعات را با بی سیم به گیرنده انتقال می دهد و یا ضبط میکند. دستگاه دیتا لاگر دوار قابلیت هایی از جمله نصب و راه اندازی راحت، اتصال انواع سنسورها، دوران 3500 RPM ، داده برداری با سرعت بالا، تحمل تنش و فشار زیاد را دارا می‌باشد.

 

ویژگی‌های دستگاه دیتالاگر

۱  اتصال استرین گیج >120 اهم ۱۱  اتصال کارت حافظه میکرو ۲G
۲  راه اندازی سنسور نیم پل و تمام پل ۱۲  پوشه بندی منظم دادهها در کارت حافظه
۳  ولتاژ راه انداز پل تا ۴ ولت ۱۳  ارسال بی‌سیم داده‌ها تا فاصله ۲۰ متر
۴  تنظیم خودکار صفر ۱۴  انجام تمامی تنظیمات بصورت نرم‌افزاری
۵  ضریب تقویت از ۳۵۰ تا ۲۲۵۰ ۱۵  تنظیم زمان و سرعت نمونه برداری
۶  آفست سخت افزاری +۶۰mV  تا -۶۰mV ۱۶  مشخص نمودن اضافه بار خروجی
۷  ۱۲تا ۴۸ بیت دقت نمونه برداری ۱۷  بررسی آنلاین تمامی قسمت های مدار(جریان پل ، ولتاژ و..)
۸  سرعت نمونه برداری ۱۲۰۰۰۰ نمونه برثانیه ۱۸  ۳ ساعت طول زمان کارکرد باتری
۹  بالانس طبق استاندارد ISO1940 ۱۹  تا ۳۲ کانال همزمان ورودی
۱۰  قابلیت برنامه ریزی توسط کابل USB و یا کارت حافظه    

 

  مشخصات کلی

81L, ϕ170 mm ابعاد دستگاه

(Device Dimensions (L x W x H

1.2 kg وزن Weight
4GB  (16 Ch→400 min sampling) ظرفیت حافظه Memory Capacity
2K sample/sec* نرخ نمونه برداری Sampling Rate
16 bit (4096 section)** دقت نمونه برداری Sampling  resolution
IP53 حفاظت در برابر رطوبت و گرد و غبار Moisture & dust protection
16 channels*** تعداد کانال ورودی Number of Input channels
0-3.3V ورودی ها- ولتاژ و جریان Inputs- Voltage & current
4-20mA
30mV±
300mV±
0-5V,
0-10V,
Strain gage >120Ω ورودی ها  سنسور Inputs- Sensor
PT1000, PT100
(JK-K-C) Thermocouple
Pressure
PH
Accelerometer
350 to 2250 بهره ورودی

Input Gain

-60mV to +60mV آفست سخت افزار hardware Offset
4V ولتاژ راه انداز Startup voltage
3 hours operation زمان کارکرد باتری Battery operating time
ISO1940 استاندارد بالانس Balance certificate ACC
  •   قابل افزایش تا60K sample/sec
  • قابل افزایش تا 24bit
  • قابل افزایش تا 32 کانل

امکانات دیتالاگر

۱. تنظیم گین،آفست و ولتاژ سنسورهای هر کانال ۲. تنظیم نحوه پوشه بندی اطلاعات بر روی کارت حافظه ۳. فرمول دهی و انجام محاسبات مربوط به کرنش سنج ها ۴. دریافت اطلاعات تمامی کانال های دستگاه و رسم نمودار از طریق پورت usb و یا کارت حافظه ۵. امکان زوم ،فیلترو میانگین گیری از نمودارها ۶.  دریافت فایل خروجی بصورت عکس ویا فایل اکسل ۷.  محیط کاربری ساده و روان 

کاربردها

  • اندازه گیری و ثبت انواع پارامتر ها از قبیل (کرنش ، ارتعاش ، دما ، سرعت و ….) در روتور هواپیما ، هوانا ، بالگرد
  • تست ترمز در رینگ چرخ اتومبیل ها و کامیون ها
  • اندازه گیری و ثبت انواع پارامتر ها در روتور انواع موتور های الکتریکی
  • اندازه گیری و ثبت انواع پارامتر ها در توربین ها
  • مورد استفاده در آزمایشگاه های تست خواص مکانیکی
  • اندازه گیری و ثبت انواع پارامتر ها از قبیل (کرنش ، ارتعاش ، دما ، سرعت و ….) در آزمایشگاه ها
  • اندازه گیری و ثبت انواع پارامتر ها در ساخت تست استند های محصولات
  • اندازه گیری و ثبت انواع پارامتر ها در کوره ها ، موتورها و دستگاه ها
  • اندازه گیری و ثبت انواع پارامتر ها در مراکز صنعتی
  •  

وظایف دیتالاگر ها

نظارت مداوم بر پارامترهای فیزیکی مانند دما، فشار یا رطوبت نسبی در بخش‌های مختلف صنعت و تولید، امری بسیار حیاتی است. بنابراین با استفاده از یک دیتالاگر به‌عنوان یک دستگاه اندازه‌گیری ویژه‌، می‌توانید مقادیر اندازه‌گیری مربوطه را که به لطف فناوری محاسبات مدرن، به راحتی قابل‌انتقال و ارائه است، در طولانی مدت جمع‌آوری و ارزیابی کنید.

ثبت‌کننده داده، داده‌نگار یا دیتالاگر (Data Logger) وسیله‌ای الکترونیکی است که داده‌های اندازه‌گیری شده توسط سنسور‌های داخلی یا ترانسمیترها و سنسورهای خارجی را طول زمان یا در رابطه با مکان ثبت و ضبط می‌کند. این دستگاه شامل بسیاری از دستگاه‌های کسب داده (حسگر) مانند تابلوهای افزونه (پلاگین بُرد) یا سیستم‌های ارتباطی سریالی است که به واسطه آن‌ها پارامتر موردنظر را اندازه‎گیری کرده و در حافظه داخلی خود ذخیره می‌نماید. بعضی از دیتالاگرها به رایانه‌های شخصی متصل می‌شوند و به این ترتیب از یک سیستم نرم‌افزاری برای فعال‌سازی آن‌ها و مشاهده و تجزیه و تحلیل داده‌های جمع آوری شده استفاده می‌گردد، در حالی که برخی دیگر دارای یک رابط محلی (صفحه کلید، LCD) هستند و می‌توانند به‌عنوان یک دستگاه مستقل مورد استفاده قرار گیرند.

 اکثر دیتالاگرها (اما نه همه آن‌ها)، مبتنی بر یک پردازنده دیجیتال (یا رایانه) و عموماً در ابعاد کوچک، قابل حمل و مجهز به ریزپردازنده، حافظه داخلی برای ذخیره داده‌ها و حسگرها هستند و در جایی که منبع الکتریسیته وجود نداشته باشد از باتری تغذیه می‌گردند، همچنین دارای یک یا چند ورودی سنسور هستند و قابلیت نمونه‌برداری و ذخیره داده‌ها با فرکانس از پیش تعیین شده را دارا می‌باشند.

دیتالاگرها، دستگاه‌هایی با هدف کلی هستند اما برخی از آن‌ها برای نوع خاصی از اتصال حسگرها و نوع خاصی از خوانش‌ها بهینه‌سازی شده‌اند ( که رایج‌ترین آن درجه حرارت است).

دیتالاگرها انواع گوناگونی دارند و برای طیف وسیعی از کاربردهای اندازه‌گیری از ثبت رکورد سرعت باد تا نظارت بر سرعت جریان در یک ایستگاه پمپاژ از راه دور، طیف وسیعی از صنایع مختلف از جمله صنایع مرغداری، دارویی، کشاورزی، گلخانه‌ای و آزمایشگاهی و همچنین برای دستگاه‌های بسیار خاصی که برای اندازه گیری در یک محیط مشخص، طراحی و ساخته شده‌اند، کاربرد دارند. همچنین دیتالاگرهای الکترونیکی در بسیاری از برنامه‌ها و کاربردهای جایگزین، نقش ضبط‌کننده‌های نمودار را ایفا می‌کنند.

موارد استفاده دیتالاگرها

  • اتاق‌های سرور
  • انبار‌های نگهداری دارو جهت ثبت دما و ثبت رطوبت
  • دامداری‌ها، مرغداری‌ها، گلخانه‌ها و آزمایشگاه‌ها برای ثبت دما و رطوبت
  • ایستگاه هواشناسی بدون مراقبت
  • ایستگاه‌های بدون مراقبت
  • بخش کشاورزی جهت ثبت و ذخیره خودکار رطوبت خاک
  • ثبت و ذخیره اتوماتیک فشار گاز
  • اتوماسیون پخش و انتقال بار برای اندازه‌گیری دما، رطوبت و … مواد فاسد‌شدنی در حین انتقال
  • پروژه‌های تحقیقاتی حیات وحش
  • کنترل و نظارت سطح مخازن و ثبت اطلاعات فشار مخازن و سطح سیالات
  • کنترل و نظارت بر محیط‌زیست
  • کنترل و نظارت بر خطوط لوله نفت و گاز و داده برداری از پارامترهای دما و فشار و ..
  • سیگنال‌دهی راه‌آهن جهت کنترل وضعیت رله
  • و …

دیتالاگر کاربردی در مرغداری

مهم‌ترین و قابل توجه‌ترین مبحث در زمینه طراحی سالن‌ها و سوله‌های مرغداری، کنترل دما و رطوبت است، چرا که پرنده در هر مرحله از رشد، به یک دامنه دمایی و رطوبتی مطلوب احتیاج دارد تا به بهترین نحو رشد نماید و ضریب تبدیل مطلوبی داشته باشد؛ بنابراین در طول دوره پرورش طیور باید کنترل دقیقی بر روی دما و رطوبت صورت گیرد که این امر با استفاده از دستگاه دیتالاگر ثبت دما و ثبت رطوبت امکان‌پذیر است، این دیتالاگر که برای مانیتورینگ مداوم بر وضعیت محیطی مرغداری‌های طراحی و تولید شده است دارای سنسورهای ویژه‌ای است که در نقاط مختلف سالن پرورش طیور نصب می‌گردد و اقدام به جمع‌آوری، ثبت و کنترل دما و رطوبت نقاط مختلف سالن مرغداری می‌نماید، برخی از این دیتالاگرها مجهز به آلارم هشداردهنده هستند و از طریق سیستم پیامکی، برنامه‌ها و اپلیکیشن‎های اندرویدی، تماس تلفنی و … کاربران خود را از وضعیت سالن‌های مرغداری باخبر می‌نمایند.

دیتالاگر کاربردی در داروخانه‎ها و انبارهای ذخیر دارو

در ذخیره‌سازی و نگه‌داری داروها، رعایت شرایط مناسب دمایی و رطوبتی، به منظور حصول اطمینان از ماندگاری آن‌ها و حفظ بهداشت بسیار مهم است. بنابراین با استفاده از دیتالاگر وای فای، می‌توان به طور ایمن، به طور خودکار و با حداقل تلاش، دما و رطوبت در این محیط‌ها کنترل نمود. این دیتالاگرها در یخچال‌های نگهداری دارو یا در انبارها نصب می‌گردند و به طور خودکار اقدام به اندازه‌گیری درجه حرارت و رطوبت در فواصل زمانی موردنظر می‌نمایند و سپس مقادیر نمونه‌برداری شده را مستقیماً از طریق شبکه وایرلس به گیرنده موردنظر منتقل می‌کنند و در صورت وجود نقص در موارد اندازه‌گیری شده، از قابلیت تنظیم هشدار از طریق اس ام اس یا ایمیل برخوردارند.

 

دیتالاگر کاربردی در بخش کشاورزی  و گلخانه‌ها

از پایش دما و رطوبت گل‌خانه‌های تجاری گرفته تا نظارت بر محیط‌های زیست دامی و انبار و ذخیره‌سازی مواد خوراکی، به وسیله دیتالاگرها امکان‌پذیر است، این وسیله ارزان قیمت امکان مانیتورینگ پارامترهایی نظیر رطوبت، دما و مونوکسیدکربن را در فضاهای داخلی و خارجی میسر می‌سازد. چرت که افزایش و کاهش دما و رطوبت، موجب صدمه جدی به محصولات تولیدی می‌شود، بنابراین باید دما و رطوبت به طور دقیق و مدام کنترل گردد که این دیتالگرهای هوشمند مجهز به یک الی هشت سنسور هستند که می‌توانند مقدار دقیق درجه حرارت، رطوبت، ولتاژ را در هر نقطه از گلخانه یا زمین موردنظر کشاورزی به طور مجزا و با دقت بالا اندازه گیری نمایند. هم چنین اکثر این دیتالاگرها مجهز به یک پنل مدیریتی نیز می‌باشند که به واسطه آن می‌توان بدون حضور فیزیکی در محل موردنظر، از دما و رطوبت هر نقطه مطلع شد.

دیتالاگر آزمایشگاهی

دیتالاگرهای آزمایشگاهی از نوع وایرلس بوده و قابلیت اندازه‌گیری و ذخیره‌سازی داده‌هایی همچون دما، رطوبت، ولتاژ، جریان، مقاومت و …را دارا می‌باشند، همچنین برای کنترل گرمخانه یا انکوباتورهای آزمایشگاهی و اعتبارسنجی اتوکلاوها نیز به کار می‌روند.این دیتالاگرها مجهز به چند سنسور می‌باشند و در صورت تخطی یا پایین آمدن از حد مجاز، از قابلیت تنظیم هشدار از طریق ایمیل یا sms برخوردارند. این دیتالاگرها سیگنال‌های دریافتی از سنسورها را به داده‎های باینری تبدیل نموده که توسط برنامه‌های کامپیوتری، تجزیه و تحلیل می‎شوند. بیش‌ترین کاربرد دیتالاگر‌های آزمایشگاهی در آزمایشگاه‌های شیمی است که معمولاً پارامترهای مربوط به دما، فشار و ph را اندازه‌گیری می‌کند.

کاربرد دیتالاگرهای آزمایشگاهی
  • اندازه‌گیری و ذخیره رطوبت خاک در آزمایشگاه خاک
  • اندازه‌گیری و ذخیره‌سازی سطح آب، عمق آب، جریان آب در آزمایشگاه آب
  • اندازه گیری دما و رطوبت مواد فاسد‌شدنی در آزمایشگاه‎ مربوط به موادغذایی
  • مانیتورینگ نمونه‌های آزمایشگاهی و دارویی
  • و …

مزایای استفاده از دیتالاگرها

دیتالاگرها به دو طریق به کاربران خود سود و منفعت می‌رسانند. نخست از صرف زمان و هزینه ارسال شخص جهت انجام اقدامات اندازه‌گیری در یک مکان دوردست، جلوگیری به عمل می‌آورند و ثانیاً تراکم داده‌های بسیار بالاتری را نسبت به ثبت دستی، فراهم کرده و داده‌های باکیفیت‌تری را عرضه می‌دارند.

اما در حالت کلی، مهم‌ترین و اصلی‌ترین مزیت استفاده از دیتالاگرها، قابلیت جمع‌آوری اتوماتیک داده‌ها به صورت 24 ساعته است. پس از فعال سازی، دیتالاگرها بدون هر گونه مراقبتی رها شده تا در مدت زمان نظارت، به اندازه گیری و ضبط اطلاعات بپردازند. این امر، این شرایط را فراهم می‌سازد تا یک تصویر جامع و دقیق از شرایط محیطی نظیر دمای هوا و رطوبت نسبی بدست آید.

نحوه عملکرد دیتالاگرها

یک دیتالاگر چندمنظوره عمومی معمولاً قابلیت پذیرش ورودی‌های آنالوگ و دیجیتال را داراست. نمونه‌هایی از ورودی‎های آنالوگ شامل دما،pH  و رطوبت است. توجه داشته باشید که ورودی‌های آنالوگ ممکن است یک یا دوطرفه (دیفرانسیلی) باشند. استفاده از سنسورهای دیفرانسیلی، تعداد ورودی‌های آنالوگ موجود را نصف می‌کند. نمونه‌ای از این دیتالاگرها می‌تواند یک لاگر چندکاناله درجه حرارت برای ترموکوپل‌ها باشد.

دو نمونه از ورودی‌های دیجیتال، سنسور سرعت باد یا یک سنسور جریان به سبک چرخ پره است. برخی از انواع دیتالاگرها برای انواع خاص از ورودی سنسور مانند ترموکوپل‌ها یا سنسورهای جوی (مانند فشارسنج و رطوبت سنج) طراحی شده‌اند.

همه مدل‌ها دارای یک یا چند سنسور هستند که در فواصل منظم، اندازه‌گیری پارامترهای مورد‌نظر را انجام می‌دهند و پس از پایان دوره و زمان جمع‎آوری داده‌ها، دستگاه بازیابی می‌شود و داده‌ها برای تجزیه و تحلیل بر روی رایانه شخصی بارگیری می‌شوند. نوع دیگری از دیتالاگرها نیز هستند که بصورت وایرلس نتایج اندازه‌گیری شده را به رایانه شخصی (PC) که بر روی آن یک نرم‌افزار ثبت اطلاعات نصب شده است، منتقل می‌کنند.

بنابراین نحوه‌ی خوانش، تبادل و همگام‌سازی داده‌ها در دیتالاگر‌ها متفاوت است. در بعضی از موارد، دیتالاگر داده خام را مخابره می‌کند و در PC مربوطه عملیات تبدیل صورت می‌گیرد، اما گاهی داده‌های رقومی در دیتالاگر محاسبه و سپس ارسال می‌شود و گاهی نیز داده در دیتالاگر ذخیره شده و در زمان‌های مشخص برای PC ارسال می‌گردد، در برخی از دیتالاگر‌ها نیز داده‌ها فقط ذخیره می‌شوند و کاربر با استفاده از رابط‌های دیتالاگر می‌تواند داده‌های موردنظر خود را بررسی و مرور نماید. در دستگاه‌های اندازه‌گیری مدرن، رابط همیشه دیجیتال است و امکان انتقال داده را از طریق امواج رادیویی یا خوانش صریح به‌عنوان یک دیتالاگر USB  فراهم می‌کند.

انواع دیتالاگر

دیتالاگرها بر اساس تعداد ورودی، به دو نوع تقسیم می‌شوند: آن‌هایی که فقط یک ورودی سنسور را می‌پذیرند و برای کاربردهای خاص تولید شده‌اند و آن‌هایی که می‌توانند به طور همزمان به تعدادی سنسور وصل شوند و معمولاً قابلیت پشتیبانی از اکثر سیگنال‌های استاندارد (سیگنال‌هی ولتاژ، سیگنال‌های جریلن‎سیگنال‌های مقاومتی و …) را دارا می‌باشند. در حالی که ممکن است یک دیتالاگر تک کاناله برای برخی از برنامه‌ها و کاربردها کفایت کند، اما برای برخی از کاربردها، دیتالاگرهای چندکاناله کارآمدتر هستند. امروزه حتی دیتالاگرهای چندکاناله با 32 ورودی (بسته به نحوه پیکربندی دستگاه و سنسورها) نیز در دسترس هستند؛ اما با این حال، متداول‌ترین نوع آن دیتالاگر 4 کاناله است زیرا ترکیبی مناسب از ظرفیت بالای ذخیره سازی، عمر مناسب باتری (در صورت استفاده) و اندازه جمع و جور ارائه می‌دهد.

دیتالاگر‌ها از لحاظ روند تکاملی نیز به چهار دسته تقسیم می‌شوند:

  • دیتالاگرهای ثبت‌کننده داده و اطلاعات بر روی کاغذ
  • دیتالاگرهای ثبت‌کننده داده و اطلاعات بر روی حافظه‌های Ram (حافظه‌های جانبی)
  • دیتالاگرهای ثبت کننده و ارائه‌دهنده اطلاعات به صورت شبکه‌های صنعتی
  • دیتالاگرهای هوشمند

فروش ، طراحی و ساخت دیتالاگر ( دیتالاگر ایرانی ) مطابق با سفارش صاحبان صنایع را به ما بسپارید.

3 پاسخ
  1. علی فراهانی

    با سلام
    میخواستم بدونم شرکت شما سفارش ساخت هر مدل از دیتالاگر ها رو قبول میکنه؟
    ممنون میشم پاسخ بدین

    1. سید محمد حجازی

      سلام و عرض ادب
      بله گروه فنی و مهندسی پینیون توانایی ساخت دیتالاگرهای سفارشی صاحبان صنایع با کیفیت بالا برای سنسور های مختلف را دارد
      با تشکر از پیام شما

یک دیدگاه بگذارید