مدل های پی ال سی دلتا یکی از بهترین انواع کنترلرهای کامپیوتری است که در اتوماسیون صنعتی کاربرد زیادی دارد و میتواند به عنوان کنترلر منطقی مورداستفاده قرار بگیرد. این برند تایوانی، کنترلرهای خود را در انواع مختلف به بازار عرضه میکند؛ به همین دلیل در این مقاله از پینیون میخواهیم انواع پی ال سی های دلتا را به شما معرفی کرده و ویژگیهای هریک را بیان کنیم.
مدل های پی ال سی دلتا به عنوان یک سیستم کنترلی برای عملیات صنعتی مورداستفاده قرار میگیرند و به دلیل رابط کاربری آسان، در کنترل موقعیت و عملکرهای متوالی بسیار مفید هستند. این PLCها قیمت بسیار مناسبی داشته و از سال 1971 توانسته اند در بازار محبوبیت پیدا کنند. در حال حاضر مدلهای مختلفی از PLC دلتا به بازار عرضه میشوند که برای کاربردهای مختلفی با سرعت بالا یا کنترل انواع ورودی و خروجی مناسب هستند. برای اطلاع از قیمت پی ال سی بر روی لینک درج شده کلیک کنید.
پی ال سی دلتا در سریهای مختلفی به بازار عرضه میشود که از مهمترین آنها میتوان به AS، DVP و AH اشاره کرد. در ادامه به معرفی مهمترین مدل های پی ال سی دلتا میپردازیم:
یکی از انواع PLCهای دلتا، سری AH است که نرم افزاری یکپارچه به نام ISP Soft دارد و سخت افزار آن به صورت مدولار طراحی شده است. این گزینه از مدل های پی ال سی دلتا دارای یک رابط گرافیکی بسیار ساده است که از 5 زبان برنامه نویسی پشتیبانی میکند و به پردازنده ای 32 بیتی مجهز شده است. پی ال سی سری AH دلتا را میتوان از طریق اسلاتهای مختلفی مانند اترنت، مینی USB، RS-232/422/485 و SD/SDHC به کامپیوتر متصل کرد. از جمله مزیت های اصلی سری AH پی ال سی دلتا میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
یکی دیگر از انواع پی ال سی های دلتا به نام DVP شناخته میشود که سرعت بالایی داشته و انواع برنامه های کاربردی را با اطمینان و ثبات زیاد ارائه میدهد. این سیستمها در اتوماسیون صنعتی بسیار کاربرد دارند و انواع مختلف پروتکلهای ارتباطی را ارائه میدهند. همچنین مجهز به امکانات مختلفی مانند HMI، سروو موتور، کنترل دما و درایو موتور AC هستند. از جمله پرکاربردترین PLCهای دلتا سری DVP میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
از دیگر انواع پی ال سی های دلتا میتوان به مدل مازاد از سری AH اشاره کرد که دارای رابطهای ارتباطی سریال بسیار متنوعی است؛ در نتیجه میتواند یک کنترل همه جانبه را ارائه دهد. این پی ال سی، دارای منبع تغذیه و رابطهای ارتباطی اضافه است که امکان ارائه راه حلهای کنترلی متنوعی را فراهم میکند؛ همچنین یک پردازنده 32 بیتی در آن تعبیه شده که میتواند سرعت اجرای برنامه ها را تا 0.02 میکروثانیه کاهش دهد. همچنین دارای یک اسلات micro SD داخلی است که تا 32 گیگابایت را پشتیبانی مرده و امکان ایجاد ارتباط چند حالته را برای شما فراهم میکند.
همچنین بخوانید: پی ال سی چیست
یکی دیگر از مدل های پی ال سی دلتا سری AH به عنوان موشن شناخته میشود که دارای امکان کنترل منطق و حرکت به صورت جداگانه است. این مدل از PLC دلتا دارای ماژولهایی است که میتوانند از کنترل حرکت استاندارد پشتیبانی کرده و راه حلهای مختلفی مثل DMCNET، قطار پالس یا Ether CAT را ارائه دهند. همچنین امکان پشتیبانی از 4 ورودی مختلف را دارند و میتوانند ماژولها را در عرض 1 میلی ثانیه، در 12 محور مختلف همگام سازی کنند. این نوع از مدل های پی ال سی دلتا از انواع جی کد، MPG و E-Cam پشتیبانی میکنند؛ همچنین امکان نصب کارت حافظه میکرو SD برای ذخیره سازی داده ها هم بر روی PLC دلتا مدل موشن وجود دارد. به طور کلی پی ال سی دلتا سری AH مدل موشن در انواع ماشین آلات بسته بندی، چاپ، مونتاژ و الکترونیک کاربرد دارد.
از دیگر انواع پی ال سی های دلتا که کاربرد زیادی در اتوماسیون صنعتی دارد، میتوان به پی ال سی دلتا سری AS اشاره کرد که یک سیستم 32 بیتی بر روی CPU آن نصب شده و میتواند عملیات را تا سرعت 40 کیلو گام بر میلی ثانیه طی کند. علاوه بر این، میتواند عملکرد کنترل موقعیت را ارائه دهد که امکان کنترل حرکت تا 8 محور را برای شما فراهم میکند. نرم افزار ISP Soft بر روی سری AS از انواع پی ال سی های دلتا، امکان برنامه نویسی، پیکربندی سخت افزار و برنامه ریزی برای موقعیت یابی را برای شما فراهم میکند. همچنین سری AS از پی ال سی های دلتا، ظرفیت برنامه را تا 64 یا 128 هزار گام در خود دارد و میتواند 60 هزار کلمه را ثبت کند.
سخن پایانی
در این مقاله به معرفی انواع پی ال سی های دلتا پرداختیم و گفتیم که هریک از آنها چه ویژگیهایی دارند؟ ما در پینیون انواع پی ال سی دلتا را با بهترین قیمت به فروش رسانده و این محصولات را به سرتاسر ایران ارسال میکنیم. برای اطلاع از قیمت پی ال سی دلتا و خرید این محصولات با ما تماس بگیرید.
سوالات متداول
پاسخ به این سوال بستگی به نیازهای شما دارد؛ برای مثال سری موشن AH در سرعتهای بالا بسیار مناسب است، اما سری DVP از نظر قیمت مقرون به صرفه تر است.
از مدل های پی ال سی دلتا میتوان در صنایع نجاری، بسته بندی، چاپ، مونتاژ، نساجی، الکترونیک و انواع ماشین آلات صنعتی استفاده کرد.
برای هر چه بهتر شدن پینیون در ارائه خدمات و اطلاعات لطفا دیدگاه و امتیاز خود را وارد کنید.