دفتر تهران : ۰۲۱۹۱۰۹۰۰۸۳ دفتر اصفهان : ۰۳۱۳۲۳۶۸۰۸۳
Info@Pinion.ir
دفتر تهران : ۰۲۱۹۱۰۹۰۰۸۳ دفتر اصفهان : ۰۳۱۳۲۳۶۸۰۸۳
Info@Pinion.ir
خرید مطمئن
گواهی اصالت کالا
انتخاب صحیح
قیمت رقابتی کالا
مشاوره مهندسی
کارشناسان مجرب

بازرگانی و فروش روانکارهای صنعتی

گروه فنی مهندسی پینیون، با مشاوره صحیح، شما را در روند انتخاب و تامین روانکار صنعتی از جمله روغن صنعتی، گریس صنعتی مورد نیاز صنایع فولاد، نفت گاز و پتروشیمی و… ، یاری خواهد داد؛ تا با اطمینان خاطر خرید کنید؛ و همچنین بعد از خرید برای استفاده بهتر و افزایش بهره‌وری محصولات، خدمات پس از فروش ارائه خواهد داد. برای سفارش و یا استعلام قیمت روانکار صنعتی با ما تماس بگیرید.

فروش روانکار صنعتی
اصالت محصول
برند های معرف تولید کننده روانکار های صنعتی
خدمات پس از فروش

روانکار یا روان‌ کننده‌های صنعتی که اساساٌ به عنوان مؤلفه‌های نظیر روغن‌ها، مایعات، گریس‌ها و سایر ترکیبات ویژه تعریف می‌گردند، موادی هستند که باعث کاهش اصطکاک، اتصال و سایش سطوح متحرکی که با هم در تماس هستند؛ می‌شوند. حتی گرمای ناشی از اصطکاک را هم کاهش می‌دهند. روانکار صنعتی برای اصلاح و تعدیل خواص سطح، تنظیم دما یا کاهش مقاومت الکتریکی در زمان افزایش شرایط دمایی نیز استفاده می‌شوند. روانکار صنعتی ترکیبی از اجزایی با دقت همسان، روغن پایه و مواد افزودنی هستند که برای تعیین رفتار هنگام استفاده، هم از نظر عملکرد و هم عمر طولانی‌تر ترکیب می‌شوند.

بیش‌تر روانکار صنعتی دارای پایه آلی یا معدنی هستند و می‌توانند به صورت گاز، مایع، جامد، نیمه جامد یا یک ماده پلاستیکی (ماده مصنوعی) مورد استفاده قرار گیرند. در صنعت از مواد مختلف زیادی می‌توان برای روانکاری یک سطح استفاده کرد اما گریس و روغن صنعتی رایج‌ترین آن‌ها هستند.

کاربرد روانکار های صنعتی

کاربرد روانکارهای صنعتی

روانکار صنعتی که علاوه بر کاهش اصطکاک بین قطعات متحرک، جهت محافظت در برابر خوردگی و اکسیداسیون و حفظ محصول در برابر پیری طبیعی و حتی تقویت انتقال حرارتی یا کاهش پذیرش الکتریکی، طراحی شده‌اند، در انواع زیادی از تجهیزات و برنامه‌های کاربردی نیز استفاده می‌شوند.

  • استفاده در صنعت

اکثر روانکارهای صنعتی شامل روانکارهای مصنوعی، امولسیون‌ها، گریس‌ها، روغن‌های نفتی یا معدنی هستند که تقریباً در هر صنعتی که از ماشین‌ آلات استفاده می‌کند، از جمله صنعت هوافضا، خودرو، فرآوری مواد غذایی، صنایع نفت و گاز، صنایع پزشکی، صنایع ساخت و ساز ، خدمات دریایی، صنایع نساجی، حمل‌و‌نقل و بسته‌ بندی مورد استفاده قرار می‌گیرند. به طوری که بخش ساخت و ساز بیش‌ترین سهم بازار روغن‌ها و روانکارهای صنعتی را در سال 2019 به خود اختصاص داده است. کیفیت‌های روغن‌ صنعتی توانایی حمل انرژی حرارتی برای کاربردهای مختلف از جمله فلزکاری، خنک‌ سازی دستگاه‌ها و سیستم گرمایشی فرآیندها از جمله سایر کاربردهای روانکارها هستند.

استفاده از روانکار صنعتی چه مزایایی دارد؟

  • کاهش اصطکاک
  • جلوگیری از سایش
  • جداسازی و آب‌ بندی سطوح
  • انتقال حرارت
  • انتقال قدرت
  • کنترل دما
  • کنترل آلودگی
  • حفاظت از تجهیزات در برابر خوردگی و زنگ زدگی

فروش انواع روانکارهای صنعتی

انواع روانکار صنعتی

4 دسته‌ بندی عمده برای روانکار صنعتی وجود دارد که عبارتند از:

  • روانکارهای مایع
  • روانکارهای نیمه‌ جامد
  • روانکارهای جامد
  • روانکارهای مصنوعی

هر گروه دارای لیستی از روان‌ کننده‌ها است که به طور معمول مورد استفاده قرار می‌گیرند.

اصطلاحات در زمینه روغن صنعتی

روغن‌های صنعتی، مایعاتی رقیق متشکل از زنجیره‌های بلند پلیمری، همراه با مواد افزودنی برای کاربردهای مختلف هستند. مواد افزودنی رایج روغن‌ صنعتی، شامل آنتی‌ اکسیدان‌ها برای جلوگیری از اکسیداسیون روغن، مهارکننده‌های خوردگی برای جلوگیری از خوردگی قطعات و مواد شوینده برای رسوب‌زدایی از کف هستند.

ارتباط وزن و غلظت روغن‌ها

وزن روغن با ویسکوزیته آن مشخص می‌شود. هرچه این عدد کمتر باشد، روغن رقیق‌تر بوده و راحت‌تر جریان می‌یابد. روان‌ کننده‌های روغنی بیشتر در لولاها، یاتاقان‌ها، نگهدارنده ابزار و تیغه‌های تیز‌کننده استفاده می‌شوند.

گریس صنعتی چیست؟ چه کاربردی دارد؟

گریس‌های صنعتی 

گریس‌ صنعتی، از یک روغن‌پایه معدنی یا سنتزی و به واسط ترکیب آن با غلیظ‌ کننده‌ها (سفت‌ کننده‌ها) تهیه می‌شوند. گریس‌ صنعتی بیشتر در چرخ‌ دنده‌ها، بلبرینگ‌ها، زنجیرها و اتصالات؛جهت روانکاری، ضربه‌گیری، آب‌ بندی، محافظت از سطوح کاربرد دارند. گریس‌ صنعتی طیف وسیعی از دما، سرعت و بار را پوشش می‌دهند. گریس‌ صنعتی خاصیت روان‌ کنندگی روغن‌ها را با چسبندگی اضافی در هم می‌آمیزند که به روانکار اجازه می‌دهد، بهتر به سطح بچسبد. گریس‌ها همچنین می‌توانند به‌عنوان موانع عمل کنند و سطوح را در برابر آلودگی‌هایی که می‌توانند باعث خوردگی و آسیب دیدن آن‌ها شوند، محافظت کنند.

روغن‌های نفوذ کننده

روغن‌ نفوذ کننده در صنعت برای جلوگیری از زنگ زدگی و مقاومت در برابر خوردگی استفاده می‌شوند و برای روانکاری طولانی مدت منظور نمی‌گردند.

ویژگی‌های روغن‌های نفوذ کننده

این دسته از روانکارها، روغن‌های کم ویسکوزیته با مواد افزودنی هستند که به‌طور خاص برای نفوذ در ترک‌های ریز بین سطوح، روانکاری اضافی و از بین بردن زنگ‌ زدگی، تولید شده‌اند.

نحوه تولید روغن‌های نفوذ کننده

تهیه روغن‌های نفوذ کننده آسان است، شما می‌توانید 90٪ روغن نباتی و 10٪ استون را مخلوط کنید. از آنجا که استون ماده‌ای قابل اشتعال است، می‌تواند ظروف پلاستیکی را ذوب کند، بنابراین باید با دقت بسیار زیادی مورد استفاده قرارگیرد. می‌توانید برای مخلوط کردن آن از یک ظرف شیشه‌ای یا فلزی استفاده کنید و به یاد داشته باشید که قبل از هر بار استفاده، مخلوط را تکان دهید، زیرا ترکیبات آن به مرور زمان از هم جدا می‌شوند.

 

روانکننده های خشک | کاربرد روان کننده های خشک

روان‌ کننده‌های خشک

روان‌ کننده‌های خشک موادی هستند که از ذرات روان‌ کننده مانند گرافیت، دی سولفید مولیبدن، سیلیکون و PTFE ساخته می‌شوند و معمولاً در ریل‌های پرینتر سه بعدی، قفل‌ها و لولاها استفاده می‌شوند.

انواع روان‌ کننده‌های خشک

چهار نوع روان‌ کننده خشک وجود دارد که عبارت‌اند از:

پودر گرافیت یا اسپری

اسپری دی سولفید مولیبدن

اسپری سیلیکون خشک و اسپری PTFE

در سطح مولکولی، این قطعات بسیار لغزنده هستند به طوری که اصطکاک/سایش بین سطوحی که با هم در تماس‌اند را کاهش می‌دهند.

مواد افزودنی

مواد افزودنی موادی هستند که برای بهبود خواص روغن پایه یا پشتیانی از فرآیند روانکاری استفاده می‌شوند.

  • مزایای مواد افزودنی

مزایای این مواد پایداری اکسیداسیون و ظرفیت حمل بار است. علاوه بر آن، آن‌ها همچنین می‌توانند در برابر درجه حرارت‌های پایین، باعث محافظت از خوردگی شوند.

  • تولید مواد افزودنی

تولید روانکارهای خاص نیاز به استفاده از ترکیبی از مواد افزودنی مختلف دارد.

انواع روغن‌های صنعتی

روغن موتور

روغن موتور یا روان‌ کننده موتور، شامل روغن‌های اساسی با مواد افزودنی مختلف است که برای روانکاری موتورهای احتراق داخلی استفاده می‌شود.

روغن هیدرولیک

روغن هیدرولیک یک مایع غیر قابل فشرده‌سازی است که برای انتقال نیرو در ماشین‌آلات و تجهیزات هیدرولیک استفاده می‌شود. روغن هیدرولیک می‌تواند مصنوعی یا معدنی باشد.

روغن گردشی

روغن‌های گردشی با خاصیت بالای مقاومت در برابر امولسیون و زنگ‌ زدگی، برای روانکاری متمرکز سیستم‌های مختلف ماشین آلات صنعتی نظیر: یاتاقان‌ها، چرخ دنده‌ها، زنجیرهای صنعتی و غیره طراحی شده‌اند.

روغن کمپرسور

روغن‌های کمپرسور برای محافظت در برابر ساییدگی و محافظت از کمپرسورها در برابر اثر سایشی، خوردگی و زنگ‌ زدگی استفاده می‌شوند.

روغن صنایع غذایی

روغن‌هایی با قدرت بالای حفاظت دربرابر فرسودگی، سایش، خوردگی و اکسیداسیون که برای انتقال حرارت، آب‌بندی و روانکاری قطعات ماشین‌آلات تولید موادغذایی به کار می‌روند.

روغن صنایع نساجی

 این روغن‌ها مانع از ایجاد الکتریسیته ساکن در ماشین‌آلات نساجی شده و علاوه بر روانکاری قطعات موجود در ماشین‌های تولید منسوجات، برای پاک کنندگی و جلوگیری از زنگ‌زدگی این ماشین‌آلات نیز به کار می‌روند.

روغن انتقال حرارت

روغن‌هایی با پایداری حرارتی عالی و خاصیت ضدسایش و ضدخوردگی که جهت پاک‌کنندگی، روانکاری، آبکاری و انتقال حرارت در مکانیسم‌های انتقال حرارت به کار می‌روند.

گروه فنی مهندسی پینیون نمایندگی و عاملیت فروش روانکار های صنعتی از انواع برند ها

عوامل موثر بر قیمت روانکار‌ صنعتی از جمله گریس صنعتی و روغن صنعتی

عوامل موثر بر قیمت روغن صنعتی

  • نوع کاربرد روغن
  • نوع برند و کارخانه تولیدی
  • میزان بهره‌مندی روغن از مواد افزونی ضدخوردگی، ضد اکسایش، ضد زنگ
  • گرانروی یا ویسکوزیته روغن
  • فشار، سرعت و درجه حرارت عملکردی سیستم
  • گرید روغن
  • میزان مقاومت لایه روغن
  • میزان سازگاری روغن با مواد تشکیل دهنده

عوامل موثر بر قیمت گریس صنعتی

  • نوع کاربرد گریس
  • نوع برند و کارخانه تولیدی
  • میزان طول عمر و دوام گریس
  • نحوه رفتار گریس در دماهای مختلف
  • دما و فشار سیستم
  • میزان بهره‌مندی گریس از خواص ضدزنگ‌ زدگی و ضد خوردگی

فروش روان کننده های صنعتی با انواع برند ها از جمله skf، توتال، والوالین، شل و موبیل

برندهای روانکار صنعتی

به منظور پیشگیری یا رفع مسائل و مشکلات ناشی از روانکاری و صرفه‌جویی در مصرف انرژی برندهای مختلفی از روانکارهای صنعتی به بازار عرضه شده است که در ذیل با معتبرترین آن‌ها آشنا می‎‌شویم:

برند مولیکوت (Molykote)

نام تجاری روانکارهای تخصصی شرکت داو سیلیکون (Dow Silicones) آمریکا است که دارای 65 سال سابقه در زمینه تولید روان‌ کننده‌هایی (روغن و گریس صنعتی) با کارایی بالا و مبتنی بر دی سولفید مولیبدن که قابلیت ترکیب با طیف گسترده‌ای از روغن‌های پایه معدنی و سنتزی را دارا می‌باشند.

برند موبیل (Mobil)

موبیل دومین کمپانی بزرگ آمریکایی در زمینه صنعت نفت و روغن در دنیا و ارائه‌ دهنده طیف گسترده‌ای از روانکارهای خودرو، روانکارهای صنعتی، روانکارهای دریایی و هوایی است.

برند شِل (Shell)

کمپانی شل، برترین عرضه‌ کننده روغن‌های روان‌ کننده جهت روانکاری بهینه در جهان است که روان‌ کننده‌های پیشرو در بازار را برای مصرف‌ کنندگان بیش از 100 کشور جهان عرضه می‌کند.

برند والوالین (Valvoline)

کمپانی آمریکایی والوالین، تولید کننده و توزیع‌ کننده پیشرو در زمینه روانکارهای خودرو، روانکارهای صنعتی، مواد شیمیایی با مارک پریمیوم و زنجیرهای صنعتی و عرضه‌ کننده برتر خدمات خودرو است.

برند توتال (Total)

کمپانی فرانسوی توتال، چهارمین کمپانی برتر در زمینه صنعت نفت و گاز و عرضه‌ کننده برتر محصولاتی نظیر روان‌ کننده‌ها، مواد افزودنی و سوخت‎‌های ویژه و… در جهان است.

برند اس.کی. اف (Skf)

برند سوئدی Skf شامل یکی از گسترده‌ترین خطوط صنعت در حوزه پیشرفته‌ترین فن‌آوری‌های سیستم روانکاری، فن‌آوری‌های حرکتی، آب‌بندها‌، بلبرینگ‌ها و ابزار مکاترونیک در زمینه صنعت و اتومبیل است.

انتخاب روانکار صنعتی به چه نحوی می‌باشد؟

انتخاب روان‌ کننده مناسب می‌تواند یک کار نسبتاً مشکل باشد. چرا که روانکارهای صنعتی نه تنها در انواع و فرمول‌های مختلفی وارد بازار می‌شوند بلکه بسیاری از صنایع نیز مقررات و استانداردهای خاص خود را دارند و به روان‌ کننده‌هایی احتیاج دارند که از مقررات و استانداردهای خاصی پیروی می‌کنند. در نتیجه، انتخاب روان‌ کننده مناسب برای یک برنامه و کاربرد بسیار مهم است.

  • مشورت با تولید کننده روانکار صنعتی

قبل از انتخاب، توصیه می‌شود با تولید کننده این روانکارها مشورت کنید که می‌تواند به شما در پاسخ به سؤالات کلیدی در مورد برنامه شما کمک کند. برای ده‌ها سال است که تأمین‌ کننده‌های روانکارها، تولیدکننده روغن‌های مخصوص، متناسب با الزامات برنامه‌های کاربردی صنعتی هستند. الزامات فنی کلی وجود دارد که کلیه روان‌ کننده‌ها باید آن‌ها را برآورده کنند، از جمله کاهش اصطکاک و سایش، محافظت در برابر خوردگی، اتلاف گرما و تأمین اثر آب‌بندی. اما بسته به شرایط کارکرد و فرآیندهای تولیدی در کارخانه شما، ممکن است روان‌ کننده‌هایی با خواص مازاد دیگری نیز ارائه شود. با وجود بسیاری از متغیرها، انتخاب تأمین‌ کننده روانکارها به همان اندازه انتخاب رواکار مناسب واجد اهمیت است.

  • عواملی تاثیرگذار

نیاز اصلی برای انتخاب روان‌ کننده مناسب، ویسکوزیته روغن پایه است. برای انتخاب ویسکوزیته مناسب، تأمین کننده روان‌ کننده باید اطلاعات اصلی در مورد برنامه و کاربرد موردنظر جمع‌آوری نماید:

    • سرعت عمل محور (متغیر یا ثابت)
    • نوع خاص اصطکاک (مانند کشویی یا نورد)
    • بار و شرایط محیطی
    • استانداردهای صنعت

 برخی از روانکارها مانند روغن‌های PAG (پلی آلکیلن گلیکول) برای اصطکاک کشویی مناسب هستند اما برای اصطکاک نوردی مناسب نیستند. به همین ترتیب، روغن‌های PAO برای اصطکاک نورد مورد استفاده قرار می گیرند و می‌توانند برخی از اصطکاک‌های کشویی را کنترل کنند، در حالی که روغن‌های سیلیکون و PFPE معمولاً برای دماهای بسیار بالا استفاده می‌شوند.

اشتباهات رایج در انتخاب روانکار صنعتی

اشتباه اول: در طی مرحله گردآوری اطلاعات، صاحبان تجهیزات غالباً از بیان برخی از جزئیات اصلی برنامه که می‌توانند تأثیر چشمگیری بر عملکرد روانکار حاصل داشته باشند، غفلت می‌کنند. ارائه اطلاعات دقیق‌تر و خاص بودن آن بسیار مهم است، زیرا این امر به تیم و مهندسین طراحی و تهیه‌ کننده کمک می‌کند تا روان‌ کننده‌ای را که به بهترین وجه مناسب است، شناسایی کنند.

اشتباه دوم: یکی دیگر از اشتباه صاحبان تجهیزات اشتباه این است که به شما می‌گویند که هرچه قیمت روانکار بیش‌تر باشد بهتر است، مسلماً تفاوت زیادی در قیمت روانکارهای مصنوعی یا ویژه و روانکارهای معمولی وجود دارد. برخی از روانکارهای مصنوعی یا ویژه 50 تا 500 درصد گران‌تر از روانکارهای مصارف عمومی هستند، اما قیمت نباید تنها عامل تعیین‌ کننده در انتخاب باشد. عوامل دیگری که باید در نظر گرفته شوند عبارتند از:

  • کاهش هزینه‌های عملیاتی
  • استفاده بهتر از نیروی کار (از آنجا که زمان کمتری برای روغن کاری مجدد و نگهداری لازم است)
  • صرفه جویی قابل توجه در مصرف انرژی

انتخاب صحیح روانکار صنعتی

درنهایت ، اولین قدم در انتخاب روان‌ کننده مناسب، انتخاب درست تهیه‌ کننده و تولید کننده روانکارها است. به دنبال تولید‌ کننده‌ای باشید که اسناد و مدارک باکیفیت و داده‌های دقیقی را به شما ارائه دهد که نشان‌ دهنده سازگاری و کیفیت محصول توصیه شده است. یک تولید‌ کننده معتبر برای آموزش تیم‌های طراحی وقت صرف می‌کند تا بتواند در مورد تجهیزات روانکاری تصمیم‌ گیری‌های لازم را بگیرد.

خواص یک روانکار صنعتی خوب

  • ویسکوزیته مناسب
  • پایه روغنی
  • پایداری شیمیایی
  • استحکام-قدرت
  • نقطه ریزش
  • فلش پوینت یا نقطه اشتعال
  • خنثی سازی
  • پاک‌کنندگی

برای هر چه بهتر شدن پینیون در ارائه خدمات و اطلاعات لطفا دیدگاه و امتیاز خود را وارد کنید.

5/5 - (2 امتیاز)

4 پاسخ
    1. admin-1

      با سلام و احترام.
      شناسایی گریس اورجینال نیاز به تجربه کافی در این زمینه داره. گریس های اورجینال رو میشه از نوع بسته بندی، لیبل و برچسب، نوع پلمپ و قوطی، رنگ، غلظت و بو تشخیص داد. اما راحت ترین و مطمعن ترین راه خرید از یک مجموعه معتبر و مطمعنه.
      با تشکر.
      پینیون

  1. حسین کاظمی

    سلام و عرض ادب
    بهترین نوع گریس برای پلوس خودرو و بهترین نوع واسکازین برای گیربکس های دستی خودرو کدامه؟
    ایا شما در مجموعه خود جهت خرید موجود دارید؟

    1. pinion

      سلام و احترام
      برای دریافت مشاوره دقیق در این رابطه و ثبت سفارش لطفا با کارشناسان ما به شماره ۰۹۰۵۱۲۰۶۴۴۰ تماس بگیرید.
      باتشکر
      پینیون

یک دیدگاه بگذارید