دفتر تهران : ۰۲۱۹۱۰۹۰۰۸۳ دفتر اصفهان : ۰۳۱۳۲۳۶۸۰۸۳
Info@Pinion.ir
دفتر تهران : ۰۲۱۹۱۰۹۰۰۸۳ دفتر اصفهان : ۰۳۱۳۲۳۶۸۰۸۳
Info@Pinion.ir
خرید مطمئن
گواهی اصالت کالا
انتخاب صحیح
قیمت رقابتی کالا
مشاوره مهندسی
کارشناسان مجرب
پینیون تامین کننده و فروش انواع کلیدهای مینیاتوری

فیوز مینیاتوری

فیوزهای مینیاتوری برخلاف فیوزهای دیگر به عنوان یک سوئیچ اتوماتیک عمل می­ کنند. تمامی فیوزهای قدیمی باید با فیوز مینیاتوری به دلیل ایمنی، کنترل و حساسیت بیشتر جایگزین شوند. گروه فنی مهندسی پینیون تامین کننده و فروشنده انواع کلیدهای مینیاتوری MCB (فیوز مینیاتوری)، تک فاز، سه فاز، نوع a، نوع b، نوع c، نوع d و از برندهای اشنایدر، هیوندای، بوش، لگراند، ال اس و در جریان های 1 تا 125 آمپر و تیپ های کاربردی B،C،D،k،z می باشد. برای استعلام قیمت و مشاوره تخصصی با ما تماس بگیرید.

گواهی اصالت کالا برای فروش محصولات اورجینال صنعتی
پینیون نمایندگی فروش انواع قطعات برق و الکترونیک
با خرید از گروه پینیون می توانید از خدمات پشتیبانی ما استفاده کنید

موارد استفاده از فیوز مینیاتوری

این گونه از فیوزها که در صورت عبور یک جریان بیش از حد به حالت خاموش رفته و مدار را باز می ­کند، زمانی که مدار به حالت عادی بازگشت به صورت خودکار و بدون هیچ عملکرد دستی مدار را وصل می­ کند.

حوزه های استفاده : امروزه رنج وسیعی از فیوزهای مینیاتوری با ظرفیت جریان قطع 10کیلو آمپر تا 16 کیلو آمپر در تمامی حوزه ­های خانگی، اقتصادی و صنعتی به عنوان یک حافظ مطمئن استفاده می­ شوند.

برای شناخت و کسب اطلاعات بیشتر درباره انواع کلید های قطع کننده به صفحه تجهیزات قطع و وصل مراجعه فرمایید.

 آشنایی با فیوز مینیاتوری و عملکرد آن

فیوز مینیاتوری یک ابزار الکترومغناطیسی است که درون یک محفظه عایق و بسیار مستحکم جای گذاری شده است. عملکرد اصلی فیوز مینیاتوری تنظیم مدار است به این صورت که با عبور جریان از یک حد معین که فیوز روی آن تنظیم شده است مدار را قطع خواهد کرد.

استفاده دستی و اتوماتیک: این فیوز را می ­توان در صورت نیاز مانند کلیدهای معمولی به صورت دستی خاموش یا روشن کرد. این فیوزها از ابزار تاخیر در زمان هستند که مقدار بیش از حد جریان را کنترل می­ کنند. به این معنی فیوز زمانی عمل می­ کند که جریان از حد مشخص عبور کرده باشد و این تجاوز به حدی به طول انجامد که به مدار آسیب وارد شود.

رفتار فیوز های مینیاتوری: این فیوزها در جریان­ های ناگهانی حاصل از روشن شدن موتور و انتقال بار (که یک رویداد آنی است و به مدار آسیبی وارد نمی ­شود) عمل نخواهند کرد. مدت زمان عملکرد این فیوزها در حالت اتصال کوتاه در کمتر از 2.5 میلیون ثانیه و در حالت اضافه بار بین 2 ثانیه تا 2 دقیقه بسته به سطح جریان طراحی می­ شود.

فیوزهای مینیاتوری در نسخه های متفاوت یک پل، دو پل، سه پل و چهار پل با حدود جریان متفاوت بسته به نوع کاربرد ساخته می­ شوند.

  قطعات درونی فیوزهای مینیاتوری

ساختار فیوز مینیاتوری

 معمولا دارای سه بخش اصلی در ساختار خود است:

1. قالب فیوز مینیاتوری: درون یک محفظه کاملا عایق جاساز شده است و این امکان استفاده از آن را در محیط ­های صنعتی فراهم می ­آورد.

2. واحد عملکرد دستی فیوز مینیاتوری: این واحد امکان باز و بسته کردن فیوز را به صورت دستی فراهم می ­آورد. در شرایط عادی فیوز مانند یک کلید ساده عمل می­ کند.

3. واحد تریپ فیوز مینیاتوری: به گونه ­ای بخش اصلی فیوز مینیاتوری است، این واحد مسئول عملکرد صحیح فیوز است و وجود آن برای زمان­ های اضافه بار و یا اتصال کوتاه ضروری است.

حالت های فیوز مینیاتوری

فیوز مینیاتوری شامل سه حالت روشن، خاموش و تریپ است. زمانی که در اثر رویداد اتصال کوتاه و یا اضافه بار کنتاکت­ ها از یکدیگر جدا می­ شوند، یک قوس الکتریکی شکل می­ گیرد. در تمامی فیوز­های مینیاتوری جدید یک سیستم مدیریت قوس تعبیه شده و موجب خنک شدن فیوز در صورت ایجاد قوس می­ شود، این فلز درون یک مکان عایق طراحی شده ­اند.

برای اطلاعات بیشتر نحوه کار کنتاکت ها مراجعه به صفحه فروش کنتاکتور

عملکرد فیوز مینیاتوری

فیوز مینیاتوری در دو حالت عمل می ­کند:

  • اضافه جریان(بار)

 زمانی که عبور یک اضافه جریان بیش از حد تعیین شده برای فیوز، از آن ادامه یابد، نوار بیمتالیک داغ شده و خم می­ شود. این انحراف نوار بیمتالیک لچ مکانیکی را آزاد می­ کند و این باعث باز شدن کنتاکت فیوز خواهد شد.

عملکرد اضافه جریان فیوز

  • اتصال کوتاه

در شرایط اتصال کوتاه مدار، افزایش ناگهانی جریان الکتریکی باعث جابجایی پلاگر متصل به سلونوئید یا سیم ­پیچ تریپینگ (tripping) خواهد شد. ضربه پلاگر به اهرم تریپ باعث رهایی ناگهانی لچ و باز شدن کنتاکت مدار خواهد شد.

عملکرد فیوز در اتصال کوتاه

انواع فیوزهای مینیاتوری

فیوزهای مینیاتوری بر اساس جریان تریپینگ به سه دسته اصلی تقسیم می­ شوند:

1. فیوزهای مینیاتوری نوع B: در این نوع فیوز در سه تا پنج برابر جریان مجاز خود عمل می­ کند، این فیوزها عموماً برای بارهای مقاومتی و یا القایی کوچک جایی که جریان سوئیچ بسیار کم است استفاده می­ شوند. بنابراین این فیوزها در ساختمان­ های مسکونی و تجاری کاربرد دارند.

2. فیوزهای مینیاتوری نوع C: این نوع فیوز در جریانی پنج تا ده برابر جریان مجاز خود عمل می­ کند، عموماً از این نوع فیوزها برای بارهای القایی بزرگ (جایی که تعداد دفعات سوئیچ بسیار زیاد است مانند موتورهای کوچک و یا لامپ­ های فلورسنت) استفاده می­ شود. این نوع فیوز قادر به تحمل بیشترین جریان اتصال کوتاه می ­باشد بنابراین می­ تواند از آن برای مکان­ های تجاری و صنعتی استفاده کرد.

3. فیوزهای مینیاتوری نوع D: این فیوز در جریانی ده تا دوازده برابر جریان مجارش عمل می­ کند و به طور معمول برای بارهای القایی بسیار بزرگ، در مکان­ های خشن با عملکرد­های متوالی (مانند ماشین ­های X_ray و سیستم­ های UPS) استفاده می­ شود.

نمایش بیشتر

برای هر چه بهتر شدن پینیون در ارائه خدمات و اطلاعات لطفا دیدگاه و امتیاز خود را وارد کنید.

4.5/5 - (2 امتیاز)

یک دیدگاه بگذارید