دفتر تهران : ۰۲۱۹۱۰۹۰۰۸۳ دفتر اصفهان : ۰۳۱۳۲۳۶۸۰۸۳
Info@Pinion.ir
دفتر تهران : ۰۲۱۹۱۰۹۰۰۸۳ دفتر اصفهان : ۰۳۱۳۲۳۶۸۰۸۳
Info@Pinion.ir
خرید مطمئن
گواهی اصالت کالا
انتخاب صحیح
قیمت رقابتی کالا
مشاوره مهندسی
کارشناسان مجرب

گریس skf

 skf یک شرکت سوئدی می یاشد که در زمینه سیستم عامل‌های فن‌آوری، سیستم‌های روانکاری، سیستم‌های یاتاقان، آب‌بند، محصولات تعمیر و نگهداری، محصولات مکاترونیک، محصولات انتقال نیرو، سیستم های نظارت بر شرایط و خدمات مرتبط با آن را تولید و تأمین می‌کند. گریس skf یکی از بهترین محصولات این شرکت می‌باشد که می‌توان از استحکام بسیار بالای این محصول در برابر آب و خوردگی و پایداری حرارتی و مکانیکی به عنوان بهترین مزیت گریس skf نام برد. گروه فنی مهندسی و بازرگانی پینیون عاملیت فروش انواع روانکارهای صنعتی از جمله گریس skf را دارد که شما می‌توانید برای خرید و  استعلام قیمت برندهای گریس و روغن صنعتی با شماره‌های ۰۳۱۳۲۳۷۲۵۵۰_۰۹۲۱۰۱۵۴۹۴۵ حاصل فرمایید.

گریس skf
انواع گریس skf

SKF یک شرکت مهندسی دانش پیشرو در زمینه تولید یاتاقان و آب‌بند است که در سال 1907 در گوتنبرگ، سوئد تأسیس شد. شرکت SKF با تلفیق تجربه‌ عملی بیش از 40 صنعت با دانش خود در حوزه سیستم عامل‌های فن‌آوری، سیستم‌های یاتاقان، آب‌بند، سیستم‌های روانکاری، محصولات تعمیر و نگهداری، محصولات مکاترونیک، محصولات انتقال نیرو، سیستم های نظارت بر شرایط و خدمات مرتبط با آن را تولید و تأمین می‌کند.

SKF یکی از مهم‌ترین شرکت‌های سوئد و بزرگترین تولیدکننده یاتاقان در جهان به شمار می‌رود که بالغ بر 44،000 نفر را در 108 واحد تولیدی به کار گرفته است؛ علاوه بر این، SKF بزرگ‌ ترین شبکه توزیع‌ کننده را در صنعت دارد و محصولات خود را به 17000 حوزه در 130 کشور توزیع می‌کند. اولین قدم در فرآیند روانکاری، تصمیم‌ گیری در مورد استفاده از گریس یا روغن است. گریس انتخاب مناسبی برای یاتاقان‌های باز است و در شرایط عملکردی نرمال (سرعت، فشار، دما) کاربرد بیشتری نسبت به روغن دارد.

معرفی گریس skf

SKF درکنار سایر محصولات خود، طیف وسیعی از گریس‌های یاتاقان را برای رولبرینگ‌ها ارائه می‌دهد که این گریس‌ها بر اساس آخرین دانش روانکاری تولید شده‌اند و کیفیت آن‌ها به طور مداوم مورد بررسی قرار می‌گیرد. گریس‌های SKF از مقاومت بسیار خوبی در برابر آب و خوردگی و از پایداری حرارتی و مکانیکی بالایی برخوردار هستند.

انواع محصولات گریس skf

محصولات دیگر علاوه بر گریس skf

شرکت SKF علاوه بر گریس، روغن‌های صنعتی روان‌کننده نیز ارائه می‌دهد که در هنگام انتخاب روغن روانکاری، مهم‌ترین پارامترها ویسکوزیته و شاخص ویسکوزیته، پایداری حرارتی (که در انتخاب نوع روغن تأثیر دارد) و بسته افزودنی (EP/AW و حفاظت از خوردگی) هستند که متناسب با شرایط عملیاتی در نظر گرفته می‌شوند.

مزیت استفاده گریس skf نسبت به روغن skf

مزایای آن نسبت به روغن می‌توان به چسبندگی بهتر به یاتاقان، عدم چکه کردن، جلوگیری از ورود مواد زائد و رطوبت به داخل یاتاقان، اشاره کرد.

دسته های روغن skf

دو دسته گسترده از انواع روغن‌های صنعتی و خودرویی SKF بر پایه اصلی مینرال (معدنی) و سنتتیک (مصنوعی) در بازار موجود می‌باشد که مهم‌ترین روغن‌های سنتتیک عبارت‌اند از:

  • پلی آلفا الفین‌ها (PAO)
  •  استرها (Ester‌)
  • پلی گلیکول‌ها (PAG)

عوامل تعیین نوع روغن

انتخاب نوع روغن عمدتاً برحسب محدوده دمایی که در آن، فرآیند عمل‌ می‌کند، تعیین می‌شود.

استفاده از روغن های معدنی skf

روغن‌های معدنی SKF معمولاً به عنوان روان‌کننده رولبرینگ‌ها مورد توجه قرار می‌گیرند.

روغن‌های مصنوعی SKF

روغن‌های مصنوعی SKF به دلیل مقاومت حرارتی و اکسیداسیون بهبود‌یافته یا زیر 40- درجه سانتیگراد (40- درجه فارنهایت) و به دلیل خاصیت بهتر در دماهای پایین باید در دمای عملیاتی بالاتر از 90 درجه سانتیگراد (195 درجه فارنهایت) در نظر گرفته شوند.

راهبردهای صنعتی SKF

  • سودآوری از طریق اطمینان‌ بخشی

SKF  با داشتن تخصص در طیف گسترده‌ای از رشته‌ها و چندین دهه تجربه به عنوان رقیب فنی برای تولیدکنندگان تجهیزات، نه تنها محصولات بلکه راه‎حل‌های یکپارچه‌ای را نیز ارائه می‌دهد که به مشتریان کمک می‌کند تا به اهداف خود برسند.

  • بهینه‌سازی چرخه عمر دارایی

همکاری نزدیک با تولیدکنندگان تجهیزات و کاربران نهایی صنعتی، SKF را به درک بی نظیری از تعامل بین اجزای دارایی و فرآیندهای صنعتی رسانده است. مدیریت چرخه عمر SKF رویکرد اثبات شده‌ای برای بهینه‌سازی طراحی تجهیزات و بهره‌برداری در کل چرخه عمر خدمات آن است.

نحوه انتخاب گریس skf

برای آن که بتوانید بهترین و مناسب‌ترین گریس skf را انتخاب کنید، پیروی از مراحل زیر به شما کمک خواهد کرد:

مرحله اول: انتخاب درجه غلظت گریس skf

گریس‌ها درجه غلظت مختلفی دارند و تقسیم بندی آن‌ها توسط موسسه ملی گریس روان کننده انجام می‌‌گیرد. گریس‌های سفت که غلظت بالایی دارند از درجه NLGI بالایی برخوردار هستند. در نقطه مقابل به گریس‌های نرم و با غلظت پایین، درجه NLGI پایین‌تری داده می‌شود.

در گریس‌هایی که برای بلبرینگ‌ها به کار برده می‌شوند، سه درجه غلظت تعریف شده است:

  • گریس‌های مورد استفاده در کاربردهای معمولی بلبرینگ، درجه NLGI 2 دارند.
  • گریس‌های غلتشی با غلظت پایین، درجه NLGI 1 دارند و در دماهای کم و با کاربردهای نوسانی مورد استفاده قرار می‌گیرند.
  • برای محیط‌های با دمای بالا، وجود لرزش، آرایش شافت عمودی و بلبرینگ‌های بزرگ، گریس‌های با درجه NLGI 3 ترجیح داده می‌شوند.

مرحله دوم: تعیین حداقل ویسکوزیته روغن لازم در گریس SKF

برای آن که بتوان ویسکوزیته روغن پایه مورد نیاز در گریس SKF را محاسبه کرد، باید به محاسبه نسبت شرایط روانکاری به ویسکوزیته پرداخت. برای این کار می‌توان از نمودارهای مربوط به این پارامتر که در دفترچه‌های شرکت SKF قرار دارد، استفاده کرد. البته این نمودارها بر اساس تئوری الاستوهیدرودینامیک روان کاری با شرایط فیلم روغن کامل است. در استفاده از این نمودارها به دلیل تفاوت با شرایط واقعی نیاز به برخی اصلاحات وجود دارد.

مرحله سوم: ارزیابی وجود مواد افزودنی EP در گریس SKF

در مواقعی که بلبرینگ‌ها باید در حالت‌های خاص مورد استفاده قرار گیرند، استفاده از گریس SKF با افزودنی‌های EP بهترین گزینه خواهد بود. از جمله این شرایط خاص می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • بارهای ضربه ای
  • سرعت‌های پایین
  • بارگذاری‌های بسیار سنگین
  • شروع و توقف مکرر در یک چرخه کاری
  • دوره‌های بارگذاری استاتیکی

استفاده از روان ‌کننده‌های با مواد افزودنی EP باید در محدوده عملیاتی مربوط به خود و موارد ضروری انجام شود.

مرحله چهارم: بررسی الزامات اضافه

شرایط عملیاتی در برخی از کاربردهای گریس skf می‌تواند باعث اعمال الزامات بیشتری در انتخاب گریس skf شود. در هنگام انتخاب به دستورالعمل‌های زیر دقت کنید:

  • برای محافظتی عالی در برابر زنگ‌زدگی باید به دنبال انتخاب یک ماده افزودنی مناسب باشید.
  • اگر سطوح ارتعاشی بالا وجود دارد، باید گریس با پایداری مکانیکی بالا انتخاب کنید.
  • برای داشتن مقاومتی خوب برای شستشو با آب باید از گریس با غلیظ‌کننده کلسیمی نسبت به غلیظ‌کننده لیتیومی استفاده شود.

با پیروی از تمام مراحلی که در بالا گفته شد، می‌توان بهترین گریس را برای بلبرینگ مناسب انتخاب کرد. برای مثال در بلبرینگ‌های کف گرد تماس زاویه‌ای که در درایوهای پیچ مورد استفاده قرار می‌گیرند، اغلب از گریس skf بر پایه روغن استر یا معدنی و غلیظ‌کننده کمپلکس کلسیم عملیاتی استفاده می‌شود.

قیمت و عوامل موثر بر قیمت گریس اس کا اف

قیمت گریس skf ثابت نیست و تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار دارد. یکی از موارد تاثیرگذار در قیمت آن، نوع گریس بلبرینگ skf مورد نیاز شماست. درست است که در هنگام خرید باید از قیمت گریس skf مطلع شوید، اما کیفیت آن به دلیل اهمیتی که در عملکرد صحیح بلبرینگ‌ها در صنایع مختلف دارد، مهم‌تر است؛ زیرا کیفیت بالای بلبرینگ و همین‌طور گریس استفاده شده در آن روی کیفیت حرکت ماشین‌آلات و دستگاه‌های مختلف تاثیر به سزایی دارد.

عامل دیگری که می‌تواند روی قیمت گریس تاثیر بگذارد، نوع صابونی است که در غلیظ سازی این محصول مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای مثال گریس‌های ساخته شده با صابون آلومینیومی، قیمت بیشتری نسبت به دیگر نمونه‌ها دارند. از دیگر عوامل موثر بر قیمت گریس skf می‌توان به کار برد و محدوده دما و فشار قابل تحمل توسط آن‌ها اشاره کرد.

انواع گریس skf

برای رفع نیاز صنایع مختلف، انواع گریس skf وجود دارد و هر یک از ویژگی‌های متفاوتی برخوردار هستند. انواع گریس skf عبارت‌اند از:

Skf LGEM2

این نوع گریس بر پایه روغن معدنی است که آن را با صابون لیتیومی غلیظ کرده‌اند. در ساختار آن دی سولفید مولیبدن و گرافیت وجود دارد. از این نوع گریس در سنگ شکن‌ها، قلاب جرثقیل و ماشین آلات ساختمانی استفاده می‌کنند. از مهم‌ترین ویژگی‌های آن می‌توان به روانکاری یکنواخت، ویسکوزیته بالا و مناسب بودن برای کاربردهای سخت تحت بارهای زیاد و ارتعاشات سنگین اشاره کرد.

Skf LGEP2

این گریس غلیظ شده با صابون لیتیوم بر پایه روغن معدنی است که از آن در بلبرینگ چرخان، چرخ جرثقیل، ماشین‌آلات کاغذی و بلبرینگ‌های رایج در صنعت فولاد استفاده می‌کنند.

Skf LGET2

ساختار این گریس مصنوعی بر اساس روغن فلورینه است که در دماهای بالای 200 تا 260 درجه سانتی‌گراد به کار برده می‌شود. این نوع گریس ضد اکسیداسیون است و برای محیط‌های تهاجمی بسیار مناسب خواهد بود. از جمله کاربردهای آن می‌توان به استفاده در پمپ‌های خلأ، فن‌های اضطراری، موتورهای الکتریکی، تجهیزات نانوایی و دستگاه‌های کپی اشاره کرد.

Skf LGEV2

این نوع گریس skf با صابون لیتیوم – کلسیم غلیظ شده و بر پایه روغن معدنی است. از مهم‌ترین ویژگی‌های آن می‌توان به ویسکوزیته بالا، پایداری مکانیکی بالا، مقاوم در برابر بارهای زیاد و ارتعاشات شدید اشاره کرد. از این نوع گریس در آسیاب غلتکی فشارقوی، خشک‌کن‌ها، کوره‌های دوار، بیل مکانیک و روانکاری رولبرینگ‌های کروی با اندازه بزرگ استفاده می‌کنند.

Skf LGFP2

این نوع گریس اس کا اف بر پایه روغن سفید است که آن را با صابون کمپلکس آلومینیومی غلیظ کرده‌اند. از مهم‌ترین ویژگی‌های آن، PH خنثی و مقاومت بالا در برابر آب و خوردگی است. از این گریس در ماشین‌آلات بسته‌بندی و نوار نقاله استفاده می‌کنند.

Skf LGWM2

این گریس skf در کاربردهای دریایی، کاربردهای سنگین در دماهای پایین و محورهای اصلی توربین بادی بهترین گزینه است. ساختار آن بر پایه روغن مصنوعی – معدنی است و سولفانات کلسیم دارد. مهم‌ترین ویژگی‌های این نوع گریس، پایداری مکانیکی عالی، حفاظت بالا در برابر خوردگی و قابلیت استفاده در دماهای نوسانی است.

Skf LGWA2

از این نوع گریس که بر پایه روغن معدنی و غلیظ شده با صابون لیتیومی است در فن و موتورهای الکتریکی، ماشین لباسشویی و یاتاقان چرخ خودرو استفاده می‌کنند. از جمله ویژگی‌های این گریس skf می‌توان به مقاومت در برابر آب و خوردگی، روانکاری عالی در دمای حداکثر 220 درجه سانتی‌گراد و مناسب برای استفاده در شرایط سخت اشاره کرد.

Skf LGMT2

پایداری حرارتی بالا، ضد اکسیداسیون، پایداری مکانیکی خوب و مقاومت در برابر آب و زنگ‌زدگی از مهم‌ترین ویژگی‌های این گریس است که در نوار نقاله، فن‌های صنعتی، بلبرینگ چرخ خودرو، تجهیزات کشاورزی و موتورهای الکتریکی کوچک مورد استفاده قرار می‌گیرد.

Skf LGHB2

از مهم‌ترین کاربردهای این گریس مبتنی بر روغن معدنی و غلیظ شده با صابون کلسیم سولفانات می‌توان به استفاده در ماشین آلات کاغذسازی، ماشین‌های ریخته‌گری، صنایع سیمان، معدن و فلزات و کامیون‌های بالابر اشاره کرد. ویسکوزیته بالا، مقاومت در برابر بارهای شدید و دمای بالا، مقاومت در برابر اکسیداسیون و خوردگی و توانایی استفاده در حداکثر دمای 200 درجه سانتی‌گراد از جمله ویژگی‌های این نوع گریس است.

تشخیص گریس اس کا اف تقلبی از اصل

شما حتی اگر در هنگام خرید بلبرینگ نهایت دقت را به کار ببرید و محصولی باکیفیت را خریداری کنید، اما با خرید گریس تقلبی، طول عمر قطعه کاهش‌یافته و به سرعت خراب می‌شود. گریس‌های تقلبی در حین کار و در اثر بالارفتن دما ذوب شده و پایین می‌ریزند و کارایی خود را از دست می‌دهند. گریس تقلبی می‌تواند عملکرد بهترین بلبرینگ‌های دنیا را نیز دچار اختلال کند. از این رو خرید روانکار اصل بسیار اهمیت دارد.

یکی از راه‌های تشخیص گریس اصل از تقلبی توجه به کف ظرف گریس و نوشته‌ای است که روی آن حک شده است. در گریس‌های تقلبی هیچ نوشته‌ای در انتهای ظرف گریس وجود ندارد. توجه به رنگ و نحوه پر شدن گریس در ظرف می‌تواند راه دیگری برای تشخیص نمونه اصل از تقلبی آن باشد. در هنگام خرید گریس اصل حتماً به سراغ نمایندگی‌های فروش معتبر بروید.

اطلاعات فنی گریس SKF

برای آن که بتوان اطلاعات فنی گریس‌ها را شناسایی کرد باید دانش لازم را در این باره به دست آورد. با به دست آوردن این دانش می‌توانید، انتخاب مناسبی در هنگام خرید داشته باشید. در ادامه رایج‌ترین اصطلاحات به کار برده شده در اطلاعات فنی گریس‌ها آورده شده است:

ویسکوزیته

به میزان مقاومت روانکار در برابر جریان، ویسکوزیته می‌گویند. یک گریس با ویسکوزیته مناسب می‌تواند لایه محافظ مناسبی بین سطوح ایجاد کند تا اصطکاک زیادی برقرار نشود. بر اساس استانداردهای ISO، ویسکوزیته را در دمای 40 درجه سانتی‌گراد اندازه‌گیری می‌کنند. این پارامتر با تغییرات دما، دچار تغییر می‌شود.

قوام و پایداری مکانیکی

این پارامتر بر اساس مقیاسی توسط NLGI طبقه بندی شده است و بیان می‌کند که هر چقدر گریس نرم‌‌تر باشد، عدد قوام آن کم‌تر خواهد بود. این شاخص نشان می‌دهد که قوام گریس بر طول عمر مفید آن نباید تأثیرات قابل توجهی بگذارد.

محدوده دما

با این شاخص محدوده کاری مفید گریس مشخص می‌شود که بین حد دمای پایین (LTL) و بالا (HTPL) قرار می‌گیرد. اگر که دما از LTL پایین‌تر رود در بافت گریس، گسستگی ایجاد خواهد شد. با بالاتر رفتن دما از HTPL، گریس تحلیل خواهد رفت. در این محدوده دمایی، گریس می‌تواند بهینه‌ترین حالت خود را داشته باشد.

حفاظت در برابر خوردگی و فشارهای شدید

در محیط‌هایی که احتمال خوردگی قطعات زیاد باشد، گریس باید بتواند به خوبی از قطعه در برابر این آسیب محافظت کند. گریس‌های دارای شاخص EP برای عملیاتی که فشارهای شدید وجود دارد، به کار می‌روند.

عمر گریس بلبرینگ

شرکت skf روی گریس‌ها، تست‌های R0F و +ROF را انجام می‌دهد و با کمک این آزمایش‌ها عمر گریس و محدودیت عملکرد دمای بالای آن را مشخص می‌کند.

جدولی از لیست انواع گریس skf

نام گریس حداکثر دمای قابل‌تحمل (درجه سانتی‌گراد) حداقل دمای قابل‌تحمل (درجه سانتی‌گراد)
Skf LGEM2 120 -20
Skf LGEP2 110 -10
Skf LGET2 260 -40
Skf LGEV2 120 -10
Skf LGFP2 110 -20
Skf LGWM2 110 -40
Skf LGWA2 140 -30
Skf LGMT2 120 -30
Skf LGHB2 150 -20

محصولات دیگر از برند SKF

یکی از برندهای معتبر و مطرح در زمینه تولید بلبرینگ در دنیا برند skf است. محصولات این برند بین‌المللی در کشورهای زیادی در سراسر دنیا به فروش می‌رسد. این کشور از بهترین تولیدکنندگان بلبرینگ، رولبرینگ و بیرینگ‌های ساده است و محصولات تولیدی آن قطری بین چند میلی‌متر تا چند متر دارند. SKF بلبرینگ‌های مختلفی را برای پاسخگویی به نیاز صنایع مختلف راهی بازار کرده است که هر کدام ویژگی‌های منحصر به فرد خود را دارند و برای کاربردهای خاصی مورد استفاده قرار می‌گیرند. برای اطلاع از قیمت بلبرینگ SKF بر روی لینک درج شده کلیک کنید.

برای هر چه بهتر شدن پینیون در ارائه خدمات و اطلاعات لطفا دیدگاه و امتیاز خود را وارد کنید.

5/5 - (4 امتیاز)

یک دیدگاه بگذارید