Info@Pinion.ir
Info@Pinion.ir
خرید مطمئن
گواهی اصالت کالا
انتخاب صحیح
قیمت رقابتی کالا
مشاوره مهندسی
کارشناسان مجرب
عاملیت فروش سنسور القایی

سنسور القایی

امروزه سنسورهای القایی جزء المان های بسیار مهم، در صنایع مختلف به شمار می ­روند. این ابزارهای الکترونیکی قدرتمند بر اساس تکنولوژی حسگر مجاورتی برای تشخیص قطعات فلزی یا رسانا، بدون نیاز به تماس فیزیکی یا در شرایطی که دسترسی برای ایجاد تماس فیزیکی دشوار باشد، طراحی شده­ اند. این سنسورها می ­توانند به راحتی در فضاهای باز، بکار گرفته شوند. گروه فنی مهندسی بازرگانی پینیون در زمینه فروش انواع تجهیزات و قطعات حوزه برق و الکترونیک از جمله سنسور القایی از برندهای معتبر ایرانی و خارجی با گواهی تضمین اصالت کالا فعالیت دارد، انواع سنسورها القایی را از ما بخواهید. برای مشاوره و یا استعلام قیمت با شماره های درج شده تماس بگیرید و یا از طریق فرم ثبت سفارش سنسور، محصول خود را سفارش دهید.

گواهی اصالت کالا برای فروش محصولات اورجینال صنعتی
فروش قطعات برق و الکترونیک در گروه فنی مهندسی و بازرگانی پینیون
با خرید از گروه پینیون می توانید از خدمات پشتیبانی ما استفاده کنید

طراحی ­های بسیار زیادی برای سنسورهای القایی وجود دارند، که بعضاً برای یک کاربرد خاص هستند، برای مثال، سنسورهای حرارتی با درجه دمای بالا و سنسورهای چند ولتاژه، نمونه ­ای از سنسورهای القایی با طراحی­ های خاص هستند که برای کاربردهای مشخص و ویژه ­ای تولید شده ­اند.

برای شناخت بیشتر انواع سنسورها به صفحه خرید سنسور مراجعه فرمایید.

سنسور القایی می ­تواند سیگنال ­های خروجی مناسبی را برای تشخیص موقعیت ­های مختلف یک قطعه تولید کند، این سنسورها همچنین می­ توانند خروجی­ هایی ایجاد کنند که به عنوان یک سیگنال پالسی برای نظارت بر سرعت چرخش یک دستگاه و یا نظارت بر عملگرهای شمارشی، بکار برده شود. البته نوع دیگری از سنسورها، سنسورهای مجاورتی هستند که برپایه ارسال و دریافت نور مدوله شده کار می‌کنند.

برای اطلاعات بیشتر به صفحه سنسور نوری مراجعه فرمایید.

از آنجایی که سنسورهای القایی نیاز به تماس مستقیم ندارند و در یک حالت بدون تماسی کار می­ کنند، هیچ سایش و فرسودگی مکانیکی ­ای که در اثر اصطکاک باشد، برای آنها رخ نمی­ دهد و منجر می ­شود طول عمر بالایی داشته باشند. این سنسورها همچنین نسبت به شرایط محیطی، ارتعاشات، گرد و غبار و رطوبت مقاوم هستند، که داشتن تمام این ویژگی­ ها، آنها را به یک انتخاب ایده آل در صنایع مختلف تبدیل می­ کند.

اصول کارکرد سنسور القایی

سنسورهای القایی شامل یک حلقه القایی یا یک بخش الکترومغناطیسی برای تشخیص می ­باشند. این سنسورها توسط ایجاد یک میدان الکترومغناطیسی نوسانی که با استفاده از یک جسم مغناطیسی تولید می­ شود، کار می­ کنند. وجود گیره های فلزی باعث ایجاد یک جریان اضافی در داخل حلقه القایی می­ شود، که این جریان اضافی می ­تواند میدان الکترومغناطیسی را تغییر داده و این تغییر توسط مدار سنسور تشخیص داده شده و در نهایت هنگامی که فلز توسط سنسور تشخیص داده می­ شود، یک سیگنال مناسب در خروجی سنسور خواهیم داشت. قطعاتی دیگری نیز هستند که حرکت را به سیگنال الکتریکی تبدیل می کنند.

اطلاعات بیشتر با مراجعه به صفحه قیمت انکودر

مهمترین کاربردهای حسگرهای القایی

کاربرد های سنسور القایی

سنسورهای القایی بطور گسترده ­ای در صنایع رباتیک، نظامی، هوافضا، ریلی، و بخش های مختلف صنایع سنگین استفاده می­ شوند.

لیستی از مهمترین کاربردهای سنسورهای القایی در زیر آورده شده است

  • تشخیص فلزات آهنی-فولادی، کبالت، نیکل.
  • مونتاژ بدنه خودرو
  • تشخیص موقعیت مکانی و کنترل حرکت
  • تولید سیم­پیچ و ترانسفورماتور
  • تشخیص قطعه شکسته شده و تشخیص درب
  • فرآیندهای ماشینی
  • ابزار موقعیت مکانی و اندازه­گیری فاصله
  • سیستم کنترل نقاله
  • سیستم های تشخیص سرعت، تغییر وضعیت های محدودیت، و مولدهای پالسی
  • فرآیندهای صنعتی خودکار
  • آشکارسازهای فلزی و چراغ­های راهنمایی رانندگی
  • تشخیص وجود یک شیء در کاربردهای مراحل بازرسی

انواع سنسور های القایی

در یک سنسور ساده مجاورتی، یک منبع تغذیه الکتریکی، یک جریان متناوب را در یک سیم پیچ، ایجاد می­ کند. (این سیم پیچ، گاهی به فرم یک حلقه است، گاهی قرقره). هنگامی که یک شیء هدف، که می ­تواند رسانا یا مغناطیسی باشد، مانند یک دیسک فولادی، به سیم پیچ نزدیک می­ شود، این عمل، امپدانس سیم­ پیچ را تغییر می­ دهد. هنگامی که این تغییر امپدانس از یک حد آستانه ­ای فراتر رود، یک سیگنال در خروجی سنسور نشان می دهد که هدف به سنسور نزدیک است. سنسورهای مجاورتی معمولاً، برای تشخیص وجود یا عدم وجود یک شیء فلزی بکار می­ روند و خروجی سنسور در این حالت اغلب یک سیگنال است که یک سوئیچ را تحریک می ­کند. این نوع از سنسور القایی معمولا در سوئیچ های سنتی که ممکن است مشکلات فراوانی در آنها از جمله آب یا کثیفی زیاد، وجود داشته باشد، استفاده می ­شوند.

سنسورهای القایی و یا سنسورهای مغناطیسی متغیر، معمولا یک سیگنال الکتریکی متناسب با جابجایی هدف نسبت به سیم ­پیچ، تولید می­ کنند، همانطور که در سنسور مجاورتی، زمانی که سیم­ پیچ با جریان متناوب تغذیه می ­شد، امپدانس سیم ­پیچ، متناسب با جابجایی هدف تغییر می­ کرد. چنین سنسورهایی اغلب برای اندازه ­گیری جابجایی پیستون در سیستم ­های هیدرولیکی یا پنوماتیکی استفاده می­ شوند.

سنسورهای همگام سازی شده، نوع دیگری از سنسورهای القایی موقعیتی هستند. این سنسورها، میزان تزویج بین سیم ­پیچ­ها را وقتی نسبت به یکدیگر حرکت می­ کنند، اندازه می­ گیرد. سنسورهای همگام سازی شده، بطور معمول بصورت دوار هستند و برای هر دو بخش ثابت و متحرک خود نیاز به اتصال الکتریکی دارند. (معمولا به این دو بخش ثابت و متحرک، به ترتیب استاتور و روتور می ­گویند). این سنسورها می­ توانند دقت بالایی داشته باشند و در صنعت اندازه ­گیری، آنتن­ های رادارها و تلسکوپ­ها مورد استفاده قرار گیرند. این نوع از سنسورها به شدت گران و کمیاب هستند.

نمایش بیشتر

برای هر چه بهتر شدن پینیون در ارائه خدمات و اطلاعات لطفا دیدگاه و امتیاز خود را وارد کنید.

4.5/5 - (2 امتیاز)

یک دیدگاه بگذارید